• 14 Μαΐου 2024,

Μεγαλύτερη από ποτέ η προσέλευση του κόσμου στο καλοκαιρινό γλέντι των Ποταμουδίων (φωτογραφίες-video)

 Μεγαλύτερη από ποτέ η προσέλευση του κόσμου στο καλοκαιρινό γλέντι των Ποταμουδίων (φωτογραφίες-video)

Παρασκευή 23-6-2023 9ο Καλοκαιρινό Γλέντι


Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό σας ενημερώνουμε ότι το 9ο Καλοκαιρινό Γλέντι του συλλόγου μας σημείωσε τεράστια επιτυχία. Πάνω από 2.000 άτομα, περισσότερα από κάθε άλλη φορά, συμμετείχαν στην φετινή εκδήλωση, στην οποία αναβίωσε και το έθιμο του Κλείδονα.

Η Πλατεία Ποταμουδίων πλημμύρισε από μικρούς και μεγάλους. Το μουσικό σχήμα “Μπάντα Τέτοια” στα παραδοσιακά και ο Αναστάσιος Πετρόπουλος στα ποντιακά τραγούδια έδωσαν τον παλμό. Ο κόσμος, που συγκεντρώθηκε από κάθε γωνιά της Καβάλας, διψασμένος για διασκέδαση και χορό, ξεχύθηκε στην πίστα.

Η χαρά ήταν εμφανής στα πρόσωπά τους. Ο απλός κόσμος της Καβάλας και οι περισσότεροι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής μάς τίμησαν με την παρουσία τους. Ήταν μια βραδιά μοναδική, σε έναν χώρο, ο οποίος θα μεταμορφωθεί, αφού άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασής του.

Το Δ.Σ. του συλλόγου οφείλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν: τα μέλη και τους φίλους μας, που αγκάλιασαν θερμά την εκδήλωση, τους ακούραστους εθελοντές μας, για την πολύτιμη βοήθειά τους, τον Δήμο Καβάλας για την συνεργασία, τους χορηγούς και τους δωροθέτες μας, για την οικονομική στήριξη, τους αδελφούς πολιτιστικούς συλλόγους, για το πνεύμα αλληλεγγύης, που επιδεικνύουν μεταξύ τους, τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της πόλης και ιδιαίτερα το Center TV, για την προβολή της εκδήλωσης και τέλος, τους κατοίκους της γειτονιάς, για την υπομονή και την κατανόησή τους.

Για τους δυο-τρεις, που δεν άντεξαν την επιτυχία της εκδήλωσης και με τη συμβολή της αστυνομίας την διέκοψαν απότομα, ευχόμαστε να βρεθεί η χρυσή τομή και στις επόμενες εκδηλώσεις να ικανοποιήσουμε και αυτούς.

Δίνουμε ραντεβού για το επόμενο καλοκαιρινό γλέντι, του χρόνου, σε νέο χώρο και με περισσότερες εκπλήξεις. Ευχαριστούμε! Ευχαριστούμε! Ευχαριστούμε!

πηγή: Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων Καβάλας

Διαβάστε επίσης