• 29 Μαρτίου 2024,

Μελάνια Τράμπ (Φύσηξε έρωτας βοριάς …)

 Μελάνια Τράμπ (Φύσηξε έρωτας βοριάς …)

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα αν και είμαστε αισίως στην Τρίτη 7 του μήνα.

Ο Νοέμβρης που είναι και ο τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου φαίνεται οτι είναι , στο πρώτο του δεκαήμερο τουλάχιστον, ιδιαίτερα φιλικός και ήπιος αν και ο Αρναούτογλου κάνει λόγο για βροχές και καταιγίδες τα επόμενα 24ωρα.
Περάσαμε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο και είμαστε έτοιμοι να πάμε παρακάτω.

Να έχετε υπόψη σας οτι ο Νοέμβρης είναι ο μήνας που αποτελεί τον προθάλαμο των Χριστουγέννων αφού είναι σίγουρο οτι και φέτος το εορταστικό κλίμα θα ξεκινήσει μετά τις 15 του μήνα.

Οσο πιο δύσκολα είναι τα πράγματα τόσο πιο νωρίς μπαίνουμε στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων και για λόγους ψυχολογικούς.

Το θέμα είναι οτι αν δεν υπάρχει χρήμα και απο τις 16 Αυγούστου να αρχίσουμε να στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού μας δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

Τα Χριστούγεννα στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες αποτελεί μια πολύ καλή αφορμή για να ξοδέψουμε λεφτά.

Στην Ελλάδα περιμένουμε τα Χριστούγεννα για να μαζέψουμε λεφτά μήπως και μπορέσουμε να κλείσουμε τις τρύπες που έχουν μείνει ανοιχτές απο προηγούμενες φορολογικές επιθέσεις του κράτους.

Διότι αν δεν το έχετε καταλάβει τα τελευταία χρόνια το ελληνικό κράτος είναι μόνιμα σε φουλ φορολογική επίθεση με τους έλληνες πολίτες να αποκρούουν όσες μπορούν και προλαβαίνουν.

Πάντα όμως υπάρχει κάτι που μένει απλήρωτο και για αυτές τις περιπτώσεις οι περισσότεροι περιμένουν τα Χριστούγεννα μήπως μπορέσουν και καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Πάντως εδώ και αρκετές ημέρες έχουν ξεκινήσει και κάποιες τηλεοπτικές διαφημίσεις που αναφέρονται σε αυτή την περίοδο που είναι κυρίως για τα μικρά παιδιά και για όσους νιώθουν παιδιά.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που τα Χριστούγεννα μελαγχολούν και βυθίζονται σε μαύρες σκέψεις και αυτό είναι θέμα γιατί είναι λίγο οξύμωρο σε μια τόσο λαμπερή και εορταστική περίοδο να εσύ να βυθίζεσαι στην μελαγχολία.

Αυτό είναι ανησυχητικό και χρειάζεται παρακολούθηση απο γιατρούς.

Η σημερινή σελίδα είναι αφιερωμένη στην πρώτη κυρία των ΗΠΑ την Μελάνια Τράμπ που είναι στην κυριολεξία τρένο.

Είναι μια ντίβα που παίζει τον δικό της ξεχωριστό ρόλο στον Λευκό Οίκο σε μια θητεία ενός προέδρου που τόσο πολύ έχει αμφισβητηθεί και για τον τρόπο σκέψης του αλλά κυρίως για τον τρόπο που ασκεί την πολιτική του.

Το πιο ευχάριστο της πρώτης θητείας Τράμπ είναι η Μελάνια η οποία έχει κάνει και αυτή πάρα πολλές αισθητικές επεμβάσεις οι οποίες όμως στο σύνολο τους έχουν βελτιώσει την εξωτερική της εικόνα.

Μόνο στα μάτια που μοιάζουν πλέον με συνδετήρες υπάρχει έχω την εντύπωση μια υπερβολή.

Τις επεμβάσεις που έχει κάνει τις έχει χρυσοπληρώσει και για τον λόγο αυτό και το αποτέλεσμα είναι αρκετά ικανοποιητικό.

Το μυστικό της επιτυχίας είναι οτι δεν παρασύρεται και αυτά που τραβάει και φουσκώνει τα κάνει με μέτρο.

Δεν ξεφεύγει κοινώς όπως για παράδειγμα η Καρντάσιαν που προκειμένουν να έχει ωραίο πισινό κάνει πλαστικές και βάζει μέσα στα κωλομέρια, της προκειμένου να τουμπανιάσουν, την ΑΡΤΑ και τα ΓΙΑΝΝΙΝΑ !

Στην περίπτωση της Μελάνιας υπάρχει μέτρο και αποφεύγονται οι υπερβολές.

Είναι πολύ μεγάλο πράγμα να γνωρίζεις πότε θα πρέπει να σταματήσεις, οχι μόνο στις πλαστικές επεμβάσεις αλλά σε όλα τα θέματα.

Ετοιμάζεται το νέο καφέ take a way στην περιοχή της Ραψάνης.

Μαγαζί με μεγάλη φάτσα που εκτός απο καφέ θα έχει και πολλά άλλα όπως πρωϊνό , κρύα σάντουιτς κ.τ.λπ.

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι , ύποπτοι και ύπουλοι.

Είμαστε αισιόδοξοι οτι στο τέλος θα πάνε όλα καλά.

Είναι επιλογή μας να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης