Μερομήνια: Κοίτα να ντύνεσαι καλά και έρχεται κρύο…

 Μερομήνια: Κοίτα να ντύνεσαι καλά και έρχεται κρύο…

Τα μερομήνια προβλέπουν ότι έρχεται ένας βαρύς χειμώνας με πολύ κρύο και πολύ χιόνι.

Το πρώτο κύμα του φετινού χειμώνα θα το νιώσουμε παραμονές Χριστουγέννων , θα κάνουμε ένα διάλειμμα αρχές Γενάρη με τις Αλκυονίδες ημέρες και από τις 15 Ιανουαρίου και μετά θα φάμε το χιόνι με το φτυάρι !

Είναι αλήθεια ότι οι προβλέψεις αυτές σχεδόν μας τρομάζουν αφού οι τελευταίοι χειμώνες ήταν Φθινοπωρινοί και τους περνούσαμε σχεδόν στο πόδι !

Καταλαβαίνετε ότι όταν έχεις συνηθίσει σε χειμώνες ήπιους  τόσα χρόνια πόσο θα μας κακοφανεί ένας βαρύς που έρχεται σύμφωνα με τα μερομήνια.

Μακάρι να πέσουν έξω αυτές οι προβλέψεις αλλά δεν το βλέπω.

Δεν πέσανε ποτέ μέχρι σήμερα , γιατί να πέσουν τώρα ;

 

Τα πιστολίδια που πέσανε  στους Αμμολόφους προχθές  είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά για αρκετό κόσμο να τους επισκεφτεί τις τελευταίες αυτές ημέρες που απομένουν μέχρι και την λήξη της θερινής περιόδου.

Οι συνθήκες ΑΓΡΙΑΣ ΔΥΣΗΣ αδικούν το καλύτερο, το πιο όμορφο  και πιο τουριστικό κομμάτι του Νομού μας.

 

Η διαφορά του φετινού καλοκαιριού σε σχέση με τα προηγούμενα είναι ότι φέτος το καλοκαίρι είχαμε πάνω από 40 ημέρες συνεχόμενης και αφόρητης ζέστης χωρίς να πάρουμε στην κυριολεξία ανάσα.

Χωρίς διάλειμμα.

Αυτό είναι που μας κούρασε και μας τέντωσε στην κυριολεξία.

 

Ήταν η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια που είδαμε ένα παιχνίδι της Εθνικής μας με ευχαρίστηση.

Στο προχθεσινό φιλικό με τους Σουηδούς αν και χάσαμε με 2-1 φάνηκε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και αν είμαστε και λίγο τυχεροί θα είμαστε στην παρόντες στην επόμενα μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση σε επίπεδο Εθνικών ομάδων.

Μπράβο σε όλους για την δουλειά που γίνεται.

 

Διαβάζουμε στα διάφορα site ότι από το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς ¨Γη της ελιάς» παραγωγής του ΜΕΓΚΑ η πρωταγωνίστρια Άντζελα Γκερέκου αναστάτωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Μία ερωτική σκηνή ήταν αρκετή  για να θυμηθούμε και να θαυμάσουμε την γυναίκα και ηθοποιό Άντζελα Γκερέκου την οποία στερηθήκαμε τα προηγούμενα χρόνια λόγω καριέρας στην πολιτική.

Οι παλαιότεροι που  θυμάστε την Άντζελα Γκερέκου από την συμμετοχή της στο σήριαλ «Βαμμένα Κόκκινα Μαλιά» σίγουρα δεν ξαφνιαστήκατε αφού από τότε η Άντζελα που ήταν και στα ντουζένια της  είχε δείξει τις δυνατότητες της στην υποκριτική.

Το ερώτημα είναι ένα και είναι απλό :

Φτάνει μία Γκερέκου για να σηκώσει έναν ολόκληρο σήριαλ ;

Θα πρέπει και το υπόλοιπο καστ των ηθοποιών να είναι αξιόλογο προκειμένου να πάει καλά το σήριαλ ειδικά φέτος που υπάρχει στην κυριολεξία βομβαρδισμός καινούργιων σήριαλ από όλα τα κανάλια.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης