• 2 Μαΐου 2024,

Μετά τις αυξήσεις , 80 ευρώ πήγαινε – έλα Καβάλα – Αθήνα !

 Μετά τις αυξήσεις , 80 ευρώ πήγαινε – έλα Καβάλα – Αθήνα !

Μετά τις αυξήσεις στους σταθμούς διοδίων το κόστος στα ναύλα για ένα οδικό ταξίδι από Καβάλα προς Αθήνα και επιστροφή θα είναι στα 80 ευρώ!

Και άλλα 150 ευρώ βενζίνη το λιγότερο, φτάσαμε στα 230 χωρίς στάσεις.

Αν κάνεις και στάσεις για κάνα καφέ , καμιά τυρόπιτα 250 ευρώ και στην υγειά μας ρε παιδιά.

Έτσι όπως ανεβαίνουν οι τιμές στους σταθμούς των διοδίων  αλλά και των καυσίμων θα μας αναγκάσουν να εγκαταλείψουμε τα αυτοκίνητα μας και να ταξιδεύουμε μόνο με αεροπλάνα.

Με 2 ευρώ το λίτρο η τιμή της βενζίνης το αυτοκίνητο θα είναι μόνιμα στα πιτς !

 

Το Σάββατο 27/4 στην Μυροβόλο Άνοιξις ο Χρήστος Θηβαίος.

Μία βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε όλοι εσείς που αγαπάτε το έντεχνο τραγούδι.

 

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ωραία που πέρασε το απόγευμα της Τρίτης 16/4 χωρίς δελτία ειδήσεων λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων.

Ένα απόγευμα χαλαρό χωρίς «τεντώματα» διότι οι δυσάρεστες ειδήσεις που κυριαρχούν σε όλα τα δελτία ειδήσεων των καναλιών το λιγότερο μας «τεντώνουν».

 

Με ενισχυμένους Νοτιάδες και βροχές κυρίως τα ξημερώματα των επόμενων ημερών θα νιώσει η δική μας περιοχή αυτή την μεταβολή του καιρού η οποία όμως δεν θα έχει και πολύ μεγάλη διάρκεια.

 

Ήταν πολλές  και αλλεπάλληλες οι διακοπές ρεύματος ξημερώματα Τετάρτης σε όλη την Καβάλα και τα περίχωρα για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως.

Πάντως η βλάβη θα πρέπει να ήταν σοβαρή γιατί η τελευταία διακοπή είχε διάρκεια περίπου 2 ώρες αφού το ρεύμα επανήλθε μετά τις 5 τα ξημερώματα.

 

Αυτό το Σαββατόβραδο θα μείνουμε στο σπίτι με το ΜΕΓΚΑ και τον Αντώνη Ρέμο.

Εκτός από τον Αντώνη στο πλατό της εκπομπής θα εμφανιστούν η Φουρέιρα , ο Σταμάτης Γονίδης , ο Φίλιππος Πλιάτσικας ενώ μετά από αρκετό καιρό θα απολαύσουμε και τον Μίμη Πλέσσα που παίζει πιάνο στο σπίτι του  και τραγουδά ο Αντώνης.

Σίγουρα η καλύτερη επιλογή για όσους κάτσουν μέσα.

 

Σε βραχονησίδα μετατράπηκε το Ντουμπάι αφού μέσε σε λίγες μόνο ώρες έριξε τη βροχή που πέφτει σε ένα χρόνο !

Μιλάμε ότι οι τουρίστες φεύγανε τρέχοντας από τα ξενοδοχεία και κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο προκειμένου να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

Τρόμαξε το μάτι τους με αυτά που ζήσανε.

 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας η Ελλάδα θα αποκτήσει το αντιαεροπορικό και αντι-drone θόλο όπως το Ισραήλ.

Έχει ήδη δρομολογηθεί και μακάρι να μείνει για πάντα μέσα στο κουτί και να μην χρειαστεί να το βγάλουμε από την συσκευασία του και να το χρησιμοποιήσουμε.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης