• 25 Απριλίου 2024,

Μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟ ο Λύρατζης

 Μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟ ο Λύρατζης

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του Τσάβι Ρόκα για τη θέση του δεξιού μπακ είναι ο Καβαλιώτης Λευτέρης Λύρατζης του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους άσους των τελευταίων ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αν και έπρεπε να έρθει η περυσινή σεζόν για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Η θέση του δεξιού μπακ αποτελεί την πλέον… γυμνή στο «τριφύλλι» μετά την αποχώρηση των Ματίας Γιόχανσον, Κώστα Αποστολάκη και Γιώργου Βαγιαννίδη.

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης, κατ’ επάγγελμα στόπερ, κάλυψε κατά βάση το κενό στα πλέι οφ, ενώ μέχρι και ο Ανουάρ Τουχαμί κλήθηκε να παίξει εκεί – συγκεκριμένα στο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Λευτέρης Λύρατζης δεν προορίζεται για το αρχικό σχήμα, αφενός μεν επειδή δεν έχει την εμπειρία, αφετέρου δε επειδή ο μέσος όρος ηλικίας της ενδεκάδας θα αυξηθεί.

Γενικότερα ο Παναθηναϊκός αναμένεται να εμφανιστεί πιο ενισχυμένος και να δώσει λιγότερες ευκαιρίες σε νέα παιδιά, καθώς στόχος είναι να πλασαριστεί όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Η διετία του συμμαζέματος πέρασε, τα χρέη περιορίστηκαν, η περίφημη «κανονικότητα» απέναντι σε παίκτες, σταφ, υπαλλήλους έχει έρθει προ πολλούς και, πλέον, το «τριφύλλι» υποχρεούται να επανέλθει σταδιακά σε τροχιά πρωταθλητισμού.


πηγή:sportime.gr

Διαβάστε επίσης