• 16 Μαΐου 2024,

Μέτρια η εικόνα του Νέστου στη Χαλάστρα, σύμφωνα με το Δημήτρη Μαγκαφίνη

 Μέτρια η εικόνα του Νέστου στη Χαλάστρα, σύμφωνα με το Δημήτρη Μαγκαφίνη

Δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Καμπανιακός αλλά και για τη συνέχεια όπου ο Νέστος αντιμετωπίζει τη Δόξα Προσκυνητών στην έδρα του, έκανε στην Πρωινή, ο Δημήτρης Μαγκαφίνης, τονίζοντας χαρακτηριστικά: « Είχαμε μια μέτρια εμφάνιση.  Πολλές φορές σε μια μέτρια εμφάνιση, μπορείς να πάρεις κάτι θετικό. Εμείς δε μπορέσαμε να το πάρουμε. Είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, αρκετές ευκαιρίες ενώ πιστεύω ότι Παπαργυρίου που είναι ένας καλός διαιτητής ελέγχεται για τη φάση που ζητήσαμε πέναλτι. Υπάρχει το βίντεο του αγώνα και θα μπορούσε να δώσει την παράβαση.

Από εκεί και πέρα εγώ θα κρατήσω σαν κέρδος, την εμφάνιση του νεαρού Φαμπιόλ.  Χρησιμοποιήθηκε στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα και τα πήγε πολύ καλά. Μας δίνει τη δυνατότητα να σκεφτόμαστε κάποια παιδιά που δουλεύουνε από την αρχή της χρονιάς και είναι ο στόχος της ομάδα έτσι όπως είναι φέτος στο πρωτάθλημα, σταδιακά να μπούνε και να πάρουνε συμμετοχές. Πρέπει να αφήσουμε γρήγορα πίσω το ματς στον Καμπανιακό και να σκεφτούμε αυτό που έρχεται με τη Δόξα Προσκυνητών, στη Χρυσούπολη.  Να κερδίσουμε και να εδραιωθούμε στην πρώτη, τετράδα- πεντάδα, του πρωταθλήματος. Με μεγάλη διαφορά από κάτω και να είμαστε, στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Σίγουρα η διακοπή δείχνει να μας επηρέασε, ενώ ήμασταν σε καλή φάση. Βέβαια τώρα μπήκαμε στο πρωτάθλημα, ακολουθούν απανωτά παιχνίδια και πρέπει να επανέλθουμε με μια νίκη. Εχουμε τρεις αγωνιστικές να κερδίσουμε, με τις 2 ισοπαλίες στην έδρα μας και την ήττα στη Χαλάστρα.

Πρέπει να πάρουμε ένα ματς στη Χρυσούπολη, παρόλο τις ελλείψεις που έχουμε

Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι ο Βαλαβανόπουλος, που έλειψε στο ματς με τον Καμπανιακό, είναι απώλεια. Πιστεύω ότι είναι και απώλεια ο Παυλίδης, που θα λείψει καιρό. Ειδικά του Παυλίδη το κενό πρέπει να αναπληρωθεί μέσα στις γιορτές.  Ο Βαλαβανόπουλος έχει κάποιο πρόβλημα στον αστράγαλο και πιστεύω ότι θα τον έχουμε την Κυριακή. Δε θα κάνει όμως μια- δυο μέρες, προπονήσεις».

Διαβάστε επίσης