• 20 Μαΐου 2024,

Μια ακόμη κοινωνική πρωτοβουλία του Γιάννη Σαρρή

 Μια ακόμη κοινωνική πρωτοβουλία του Γιάννη Σαρρή

Ο συμπολίτης μας επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης κ. Γιάννης Σαρρής έδρασε πάλι.

Κοινωνικά και αθόρυβα. Πρόσθεσε τη δική του συμμετοχή στις υποτροφίες σε νέους Καβαλιώτες φοιτητές του συλλόγου Άγιος Νέστωρας. Έτσι οι υποτροφίες από 10 που ήταν, έγιναν 11. Δυστυχώς το ενδιαφέρον φέτος ήταν μικρό.

Κατατέθηκαν 15 μόνο αιτήσεις. Αυτό οφείλεται στο περιορισμένο ενδιαφέρον των οικογενειών των νέων φοιτητών αν και ενημερώθηκαν. Τόσο με τις ανακοινώσεις του συλλόγου όσο και με τις ανακοινώσεις που έκαναν τα Λύκεια της πόλης.

Για την ολοκλήρωση της φετινής του πρωτοβουλίας ο σύλλογος Άγιος Νέστωρας (με ιστορία στην Καβάλα άνω των 100 ετών), γνωστοποίησε τα ακόλουθα:

«Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αιτήσεων που υποβλήθηκαν για τις 10 υποτροφίες “ΦΙΛΕΜΕΝΗ ΣΚΟΥΡΣΗ” που χορηγεί το Σωματείο «Άγιος Νέστωρας» σε Καβαλιώτες φοιτητές, που σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια της χώρας.

Με ιδιαίτερη χαρά μετά από χορηγία συμπολίτη μας επιχειρηματία με το ποσό των 1.500 ευρώ για συγκεκριμένο σκοπό, να δοθεί και 11η υποτροφία, για τη χρονιά 2023-24 οι υποτροφίες που θα δοθούν είναι ένδεκα (11). Τον ευχαριστούμε πολύ! Ευχόμαστε στους υποτρόφους μας καλή επιτυχία στις σπουδές τους. Εκ του Δ.Σ.».

(φωτογραφία από προηγούμενη εκδήλωση του φιλανθρωπικού σωματείου)

Διαβάστε επίσης