• 20 Απριλίου 2024,

Μια ανάσα από τον τίτλο της Περιφέρειας το 6ο ΓΕΛ Καβάλας

 Μια ανάσα από τον τίτλο της Περιφέρειας το 6ο ΓΕΛ Καβάλας

Ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή της Περιφέρειας Ανατ.Μακ-Θράκης στο σχολικό πρωτάθλημα Basket των Λυκείων είναι το 6ο ΓΕΛ Καβάλας.

Οι μαθητές – αθλητές του σχολείου της πόλης μας, αν και με πολλές απουσίες, επιβλήθηκαν την Πέμπτη 16/03/23 στο κλειστό γήπεδο basket “Αλεξάνδρα Δήμογλου” στον ημιτελικό του 4ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης με σκορ 83-47 έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Γιουρούκη Μιχάλη (28) και τον Χατζηαβραάμ Νικόλαο(27) ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν επίσης οι Χάιτας Γρηγόρης, Παπαδόπουλος Πρόδρομος, Σειτανίδης Σωκράτης, Πολυχρονίδης Γεώργιος.

Την σχολική ομάδα basket απαρτίζουν επίσης οι: Βαλσαμάς Γεώργιος, Τερζανίδης Γεώργιος, Τιμαμόπουλος Διονύσιος, Πούγγουρας Ιωάννης & Βλαστός Γεώργιος. Στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21/3 οι μαθητές-αθλητές του 6ου ΓΕΛ Καβάλας θα αντιμετωπίσουν το 3o ΓΕΛ Ξάνθης που κέρδισε στον άλλον ημιτελικό το 1ο ΓΕΛ Δράμας με σκορ 47-39 για τον τίτλο του “ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ.ΜΑΚ-ΘΡΑΚΗΣ” που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο Πανελλήνιο σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων με τις καλύτερες σχολικές ομάδες της Ελλάδας.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης