Μια επιστολή για την ελεγχόμενη στάθμευση

Μια επιστολή για την ελεγχόμενη στάθμευσηΛάβαμε την ακόλουθη επιστολή για την ελεγχόμενη στάθμευση, η οποία εφαρμόζεται τις τελευταίες ημέρες (από 15 Ιουλίου):

Καλημέρα, θα ήθελα να εκφράσω κάποιες απορίες γιατί γίνεται πολύς ντόρος γι’ αυτή την ελεγχόμενη στάθμευση. Όλα ωραία και καλά αλλά σε ποιούς δρόμους ισχύει, δεν θα έπρεπε να υπάρχει ανανεωμένη σήμανση;Με τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες τι γίνεται; Αυτά μπορούν να παρκάρουν όπου να ‘ναι, ακόμα και σε παρκινγκ  αναπήρων; (Αυτοκίνητο με ιταλικές πινακίδες ήταν παρκαρισμένο στην Ομόνοια στη θέση έξω από το μαγαζί Badoo). Καλά άσε τις διαβάσεις πεζών και τις ράμπες αναπήρων όπου αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες, βουλγάρικα, τούρκικα κτλ παρκάρουν αλόγιστα. Αν πούμε και για ανάποδο παρκάρισμα (σε θέση στην αντίθετη λωρίδα) το γλυκό έδεσε.

Και στο τέλος ο Καβαλιώτης που κατεβαίνει στο κέντρο 365 ημέρες το χρόνο για ψώνια παίρνει τις κλίσεις και τις ευχαριστιέται αν πχ θα παρκάρει έξω από κάποιο φαρμακείο για λίγα λεπτά να αγοράσει τα φάρμακα του ή σε μια θέση φορτοεκφόρτωσης πριν τις 8 το πρωί! Μήπως ο νέος Δήμαρχος θα πρέπει να δει από την αρχή αυτό το μέτρο, μια που ακόμη και γειτονικές χώρες το εφαρμόζουν ανεξαρτήτως για όλα τα οχήματα είτε ντόπια είτε αλλοδαπά και όχι εισπρακτικούς λόγους αλλά για λόγους τάξης.

 

Φιλικά

Χρήστος Κελεμένης

 

 

eXTReMe Tracker