• 13 Μαΐου 2024,

Μια ληστεία άριστα οργανωμένη

 Μια ληστεία άριστα οργανωμένη

Χωρίς ανακοινώσεις και κυρίως χωρίς «διαρροές» συνεχίζονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας οι έρευνες σχετικά με την γνωστή υπόθεση ληστείας που έγινε στον Αμυγδαλεώνα νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου κι είχε λεία 4,2 εκ ευρώ.

Αν και οι πληροφορίες είναι ελάχιστες, μόνο αυτές που έγιναν εξ αρχής γνωστές, φαίνεται ότι: Ερευνάτε κάθε πτυχή της υπόθεσης και δεν εξαιρείται από τις έρευνες κανείς εμπλεκόμενος. Η οργάνωση της ληστείας προκαλεί εντύπωση διότι οι δράστες εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν ένα σενάριο, όμοιο του οποίου δεν έχει απασχολήσει ποτέ την Α.Δ. Καβάλας. Οι αστυνομικοί το περιγράφουν ως «τέλειο» αν και όπως παραδέχονται υπάρχουν θέματα που τα ψάχνουν ήδη. Αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι εφικτή η εξιχνίαση της υπόθεσης, δηλώνουν ότι πιθανότερο είναι να χρειαστεί χρόνος έως ότου οι έρευνες φθάσουν σε θετικό αποτέλεσμα. Οι δράστες φαίνονται να είναι 2 αλλά δεν αποκλείεται να ενεπλάκησαν περισσότεροι. Όπως πάντα, έτσι και τώρα οι έρευνες αφορούν κινητά τηλέφωνα- κλήσεις κτλ αλλά και οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής του Αμυγδαλεώνα, της περιοχής της κατοικίας του διευθυντή (κοντά στο κέντρο της πόλης) κτλ.

Προχθές το πρωί μπροστά από το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας είχε σταθμεύσει όχημα χρηματαποστολής της εταιρίας, προφανώς για λόγους αυτοψίας κτλ. Στην Καβάλα βρίσκονται από τη Δευτέρα εκπρόσωποι της εταιρίας σεκιούριτι, προερχόμενοι από τη κεντρική διοίκηση των Αθηνών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η εταιρία παρακολουθεί τις έρευνες της αστυνομίας χωρίς να αποκλείεται να κάνει κι αυτή δική της!

Διαβάστε επίσης