• 19 Μαΐου 2024,

Μία μικρή καθυστέρηση

 Μία μικρή καθυστέρηση

Η χθεσινή πρωϊνή βροχή δημιούργησε μικρή καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών στρώσης του ειδικού γαλακτώματος, στους κάθετους δρόμους, στην οδό Βενιζέλου, δηλαδή στους μικρούς δρόμους, ανάμεσα σ΄ αυτήν και την οδό Ερυθρού Σταυρού. Ωστόσο το έργο θα γίνει κανονικά, καθώς από το μεσημέρι ξεκίνησε με προτεραιότητα την οδό Ηπείρου. Το έργο εκτελείται από μικρότερο μηχάνημα της ίδιας εταιρίας, από τη Θεσσαλονίκη, καθώς πρόκειται για στενότερους δρόμους. Και όταν η στρώση του γαλακτώματος ολοκληρωθεί στην οδό Ηπείρου, στην οδό Βότση κ.λ.π. τότε θ΄ αρχίσει η στρώση του ειδικού γαλακτώματος στην οδό Βενιζέλου, από το Φάληρο μέχρι τη Δαγκλή.

Υπολογίζεται ότι αυτό θα γίνει από το απόγευμα του Σαββάτου και ο δρόμος θα είναι κλειστός περίπου μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Φυσικά η ανάδοχος εταιρία θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου τα κυκλοφοριακά μέτρα που έχουν ήδη εγκριθεί και από την αστυνομία, να είναι όσο το δυνατόν συντομότερα.

Μία άλλη εκκρεμότητα που με την ευκαιρία θα τακτοποιηθεί, αφορά την ίδια εργασία στο πάρκινγκ του Διοικητηρίου, που κι αυτή θα γίνει μετά Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου.

Διαβάστε επίσης