• 9 Μαΐου 2024,

Μιχάλης Πυριλίδης στους 93, 7 : « Είμαστε στον αέρα αυτή τη στιγμή»

 Μιχάλης Πυριλίδης στους 93, 7 : « Είμαστε στον αέρα αυτή τη στιγμή»

Δηλώσεις στους 93,7 για το Πανελλήνιο Βετεράνων του Βόλει που ξεκινάει την Παρασκευή στο Βόλο αλλά και για τις εξελίξεις στο γυναικείο τμήμα Βόλει του ΑΟΚ, έκανε ο Μιχάλης Πυριλίδης. Τόνισε τον προβληματισμό που υπάρχει μετά την παραίτηση της διοικούσας επιτροπής του Βόλει.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Αβέβαιο το μέλλον για το γυναικείο τμήμα του ΑΟΚ στην Α2.

Απάντηση: Υπάρχει ένα μεγάλο θέμα αυτή τη στιγμή. Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος έθεσε την παραίτηση της στη διοίκηση του Ερασιτέχνη.   Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια. Είναι μια περίοδος που θα έπρεπε  η ομάδα να δει για του χρόνου το μέλλει γενέσθαι αφού σε λίγο θα ξεκινήσουν οι μεταγραφές. Πρέπει να τρέξει η ομάδα. Αυτή τη στιγμή όμως είμαστε στον αέρα.

Ερώτηση: Μέχρι πότε πρέπει να δηλώσει συμμετοχή ο ΑΟΚ στην Α2;

Απάντηση: Θα πρέπει να δηλώσει πολύ σύντομα. Οι ανανεώσεις των δελτίων πρέπει να γίνουν μέχρι τις 20 Ιουνίου. Η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει στις 1 Ιουλίου και ήδη θα έπρεπε να είχαμε βάλει κάποιους στόχους.  Τα χρονικά περιθώρια είναι μικρά.

Χρειάζεται να πάμε με γρήγορους ρυθμούς αφού το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο.

Ερώτηση: Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν βοηθήθηκε αυτή η Διοικούσα Επιτροπή.

Απάντηση: Δε βοηθήθηκε. Περιμέναμε κάποια βοήθεια, αλλά δεν ήρθε. Δε θέλω να αναφέρω ονόματα αυτή τη στιγμή. Μείναμε στις υποσχέσεις.

Δε μπορεί ένας άνθρωπος να σηκώσει το οικονομικό βάρος.   Είναι μεγάλο το φορτίο και δε μπορεί μόνος του ο κ. Αγγελόπουλος.

Είναι κρίμα γιατί έγινε μεγάλη προσπάθεια να ανέβει η ομάδα στην Α2.  Η ομάδα για να μπορέσει να μείνει στην Α2 πρέπει να κάνει κάποιες μεταγραφές.  Δε μπορούμε να σταθούμε χωρίς μεταγραφική ενίσχυση. Είμαστε άτυχοι με τις φοιτήτριες ενώ η Αλεξανδρούπολη έχει πολύ κοντά το Πανεπιστήμιο της Κομοτηνής και μπορεί να πάρει παίκτριες.

Είμαστε άτυχοι και σε αυτό εδώ, οπότε πάμε στη λύση να ψάξουμε από τη Θεσσαλονίκη κάποιες παίκτριες που θα μπορούν να σταθούν στην Α2.

Αυτό για να γίνει τα πράγματα χρειάζεται να τρέξουν πολύ γρήγορα. Δεν υπάρχει χρόνος.

Ερώτηση: Θα συμμετέχετε και στο Πανελλήνιο Βετεράνων σαν ΑΟΚ.

Απάντηση: Ναι είναι το Πανελλήνιο από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή στο Βόλο. Θα φύγουμε το πρωί της Παρασκευής.  Είμαστε δυο ομάδες ανδρών και μια ομάδα γυναικών.  Στους άνδρες συμμετέχουμε στις κατηγορίες 35+ και 45+ ενώ στις γυναίκες στην κατηγορία 35+.

Πέρσι στα Γιάννινα είχαμε πάρει τη 2η θέση. Πρόπερσι στις Σέρρες το ίδιο. Περισσότερο θα σταθώ στη χαρά και στη διασκέδαση, δεν είναι αυτοσκοπός η διάκριση.  Θα συναντηθούμε και πάλι με παλιούς αντιπάλους που είναι και φίλοι μας. Περισσότερο είναι μια γιορτή.   Εχουμε κάνει κάποιες προπονήσεις και πιστεύω όλα να πάνε καλά.

 

Διαβάστε επίσης