• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Μήνυμα Μορφίδη και για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ

 Μήνυμα Μορφίδη και για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ

Με ανάρτηση του το πρωί της Τρίτης (19/9) ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Κώστας Μορφίδης στέλνει το δικό του μήνυμα.

Εντός και εκτός κόμματος. Μήνυμα και για τη διαφύλαξη της ενότητας. Αυτό γίνεται λίγα 24ωρα μετά το αποτέλεσμα της πρώτης εσωκομματικής ψηφοφορίας. Κι ενώ είναι πολύ πιθανή η νίκη του Στέφανου Κασσελάκη. Αυτήν τη νέα εποχή προσπαθεί να προετοιμάσει, υπενθυμίζοντας τα βασικά. Κομματικά και πολιτικά.

Η ανάρτηση του κ. Μορφίδη αναφέρει:

«1. Το κόμμα ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ ο/η Πρόεδρος. Είναι ΚΑΙ οι Οργανώσεις Μελών, οι Νομαρχιακές Επιτροπές, η Πολιτική Γραμματεία, η Κεντρική Επιτροπή, που από κοινού προτείνουν, ψηφίζουν και επεξεργάζονται θέσεις.

2. Στο άρθρο 6 του Καταστατικού ορίζεται με σαφήνεια ότι: «Το μέλος του κόμματος υποχρεούται: να σέβεται την προσωπικότητα των υπολοίπων μελών και να συμπεριφέρεται δημόσια και στο εσωτερικό του κόμματος με το ήθος που αρμόζει στις θεμελιώδεις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ». Η τήρηση του Καταστατικού είναι υποχρεωτική για όλα τα μέλη και τα όργανα του κόμματος και επαφίεται στη συνείδηση των μελών.

3. Οι αντεγκλήσεις στα ΜΜΕ και στα ΜΚΔ, οξείες ή μη, που υπογράφουν μέλη, δεν εκφράζουν και δεν εκπορεύονται κατ’ ανάγκη από τους υποψήφιους. 4. Η διαφύλαξη και η υπεράσπιση της ενότητας είναι η μέγιστη προσφορά που καθένας και καθεμιά έχει να προσφέρει στην κοινή μας προσπάθεια.

5. Η κοινή μας προσπάθεια είναι να υπερασπιστούμε συντεταγμένα τις ανάγκες της κοινωνίας που πλήττεται από τον πραγματικό αντίπαλο, την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ. 6. Ο πραγματικός αντίπαλος είναι απέναντι και όχι εντός μας».

Διαβάστε επίσης