Dark Mode Light Mode

Μήνυμα στήριξης του Επιμελητηρίου Καβάλας στους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Μήνυμα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας, κ. Γιάννη Παναγιωτίδη, για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων


Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, κ. Γιάννης Παναγιωτίδης, απευθύνει το παρακάτω μήνυμα προς τους μαθητές, τις οικογένειές τους και την εκπαιδευτική κοινότητα.

«Με την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ στους υποψηφίους να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό και να έχουν τα αποτελέσματα που ονειρεύονται.

Καλό είναι να θυμόμαστε όλοι ότι η ζωή δεν σταματά μετά τις εξετάσεις και ότι η επιτυχία έρχεται, αργά ή γρήγορα, σε όσους προσπαθούν συστηματικά! Καλή δύναμη λοιπόν σε μαθητές και γονείς με τα αποτελέσματα να δικαιώσουν τον αγώνα που ξεκινά!».

Προηγούμενο άρθρο

Ασφαλτοστρώνεται η Σκάλα Καλλιράχης: Σε εξέλιξη έργα 8 εκατομμυρίων ευρώ

Επόμενο άρθρο

Στο ίδιο έργο θεατές: Χωρίς νερό η παραλία της Καλαμίτσας