Μηνύματα για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022

 Μηνύματα για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022

Ευχές του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν. Καβάλας με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων


Οι ιδιοκτήτες και οι καθηγητές, των φροντιστηρίων μελών του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν. Καβάλας εύχονται στους μαθητές και μαθήτριες που ρίχνονται στη μάχη των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Το τέλος μιας ακόμη σχολικής χρονιάς έφτασε. Έπειτα από δυο χρόνια κορονοϊού και κάτω από αντίξοες συνθήκες μάθησης ήρθε η ώρα ώστε οι φετινοί υποψήφιοι να δοκιμαστούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις χωρίς μάλιστα να έχουν υποβληθεί τα προηγούμενα χρόνια σε καμία επίσημη γραπτή εξέταση.

Έχοντας πολυετή πείρα ο κλάδος μας γνωρίζει ότι αυτό από μόνο του αποτελεί μια επιπρόσθετη δυσκολία την οποία καλούνται οι φετινοί μαθητές να υπερπηδήσουν. Είμαστε πραγματικά περήφανοι για την προσπάθεια που καταβάλλατε όλοι σας και σας υπενθυμίζουμε ότι θα είμαστε δίπλα σε εσάς και τους γονείς και κηδεμόνες σας για οποιοδήποτε θέμα απαιτεί τη βοήθειά μας.

Ευχόμαστε το αποτέλεσμα να είναι η αρχή ενός λαμπρού μέλλοντος. Με ψυχραιμία, αισιοδοξία, πίστη, δύναμη και χωρίς άγχος αποδείξτε ότι είστε έτοιμοι να αντεπεξέλθετε με επιτυχία σε όλες τις προκλήσεις της ζωής σας.

Ο Πρόεδρος

Κετζετζής Σπυρίδων

Ο Γραμματέας

Γεωργιάδης Κωνσταντίνος

 

Μήνυμα του Δημάρχου Θάσου για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022

Εν όψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ καλή επιτυχία στις υποψήφιες και στους υποψήφιους της Θάσου οι οποίοι, μετά από προσπάθεια, δουλειά και μεθοδική μελέτη, τις επόμενες ημέρες θα διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ο Δήμος της Θάσου και τη φετινή χρονιά, όπως έπραξε πέρυσι για πρώτη φορά, θεωρώντας ότι οφείλει να σταθεί δίπλα στα νέα παιδιά του τόπου μας, θα βραβεύσει με το ποσό των χιλίων ευρώ (1.000€) τους πέντε (5) πρώτους σε βαθμολογία, στα βασικά μαθήματα, υποψηφίους της Θάσου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022, που θα εγγραφούν στα Τμήματα τους.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους». 

Γραφείο Δημάρχου

Διαβάστε επίσης