• 6 Μαΐου 2024,

Μειωμένη κάρτα με έκπτωση από το Αστικό ΚΤΕΛ

 Μειωμένη κάρτα με έκπτωση από το Αστικό ΚΤΕΛ

Με μια επιπλέον προσφορά, μια μικρή αλλά σημαντική έκπτωση δείγμα των προθέσεων του, το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας εύχεται καλό Φθινόπωρο στο επιβατικό του κοινό. Χθες αφίσες με την προσφορά τοποθετήθηκαν σε όλες τις κεντρικές στάσεις λεωφορείων και στο εσωτερικό των 40 οχημάτων του ΚΤΕΛ.

Το Αστικό ΚΤΕΛ προσφέρει με έκπτωση τη μειωμένη (μισό εισιτήριο) κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Από το ποσό των 40 ευρώ που την αγόραζαν οι δικαιούχοι (φοιτητές- μαθητές- πολύτεκνοι) την προσφέρει στην τιμή των 35 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στο Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας (περιοχή Αγίου Νικολάου), όπου η κάρτα εκδίδεται. Οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών για το ολόκληρο εισιτήριο παραμένουν στο ποσό των 55 ευρώ η μία.

Τις κάρτες αυτές (πολλαπλών διαδρομών) το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας τις διαθέτει από τις αρχές του 2016. Η ανταπόκριση του κοινού είναι ικανοποιητική. Περισσότερες από 200 κάρτες έχουν ήδη διατεθεί, κυρίως σε φοιτητές. Γενικά με την επαναλειτουργία του ΤΕΙ Καβάλας (από τις αρχές του μήνα) η κίνηση στα δρομολόγια από και προς το ίδρυμα αυξήθηκε. Ήταν μια αύξηση που την χρειάζονταν το Αστικό ΚΤΕΛ αφού κατά τα άλλα η κίνηση είναι μειωμένη. Από τις 19 Σεπτέμβρη το Αστικό ΚΤΕΛ εξυπηρετεί και τα άτομα με ειδικές ανάγκες του ιδρύματος «Αγία Μαρίνα».

Διαβάστε επίσης