• 17 Μαΐου 2024,

Μισή δουλειά στην παιδική χαρά της Νέας Καρβάλης!

 Μισή δουλειά στην παιδική χαρά της Νέας Καρβάλης!

Για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα παραμένει ημιτελής η εργασία του Δήμου Καβάλας (δια του αρμόδιου εργολάβου) για την καινούργια παιδική χαρά στην παραλία της Νέας Καρβάλης.  Το κακό είναι ότι ενώ το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί και υπάρχει αυτή η ενοχλητική στασιμότητα, τα παιδιά προσέρχονται στην υποτιθέμενη νέα παιδική χαρά και απασχολούνται εκεί παίζοντας. Χρησιμοποιούν μόνο τη νέα τσουλήθρα που εγκαταστάθηκε αφού στις κούνιες μπήκαν οι βάσεις αλλά οι κούνιες δεν τοποθετήθηκαν ποτέ! Πρόκειται για ένα ημιτελές έργο στο οποίο έχουν άπαντες ελεύθερη πρόσβαση. Δηλαδή μπορεί να βρεθεί ο καθένας σε αυτό.

Οι κάτοικοι της Νέας Καρβάλης απορούν για την καθυστέρηση,  δεν έχουν καμία υπεύθυνη ενημέρωση για την ολοκλήρωση της παιδικής χαράς. Ανησυχούν μάλιστα μήπως το έργο δεν ολοκληρωθεί ποτέ!

Η παιδική χαρά έτσι όπως είναι σήμερα δίνει την εντύπωση ότι έχει ολοκληρωθεί. Κι όμως αυτό δεν είναι αλήθεια αφού εκτός από τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έχει τοποθετηθεί ούτε ο προβλεπόμενος ειδικός τάπητας που υπάρχει σε άλλες παιδικές χαρές. Η Νέα Καρβάλη διαμαρτύρεται ζητώντας από τον ανάδοχο του έργου να επανέλθει  σε αυτό και να ολοκληρώσει την παιδική χαρά,  όπως έγινε σε πολλές ακόμη περιπτώσεις κυρίως στην πόλη της Καβάλας. Η προαναφερθείσα παιδική χαρά βρίσκεται στην παραλία της Νέας Καρβάλης, η διοίκηση του δήμου είχε υποσχεθεί την έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου αλλά σε αυτό υπάρχει αδικαιολόγητη στασιμότητα.

*Παρόμοια (ίσως χειρότερη) είναι η κατάσταση στο έργο της παιδικής χαράς στον Αμυγδαλεώνα. Εκεί πρόκειται για εργοτάξιο, σταματημένο δύο μήνες τώρα. Μάλιστα εντός της μελλοντικής παιδικής χαράς όχι μόνο υπάρχουν χόρτα αλλά αυτά είναι ιδιαίτερα μεγάλα!

 

Διαβάστε επίσης