• 4 Μαΐου 2024,

Με πολύ κόσμο η πίτα του ΝΟΚ Αργοναύτες στο Κουτούκι του Σαρρή (φωτογραφίες)

 Με πολύ κόσμο η πίτα του ΝΟΚ Αργοναύτες στο Κουτούκι του Σαρρή (φωτογραφίες)

Η πίτα των τμημάτων υδατοσφαίρισης και κολύμβησης του ΝΟΚ Αργοναύτες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο «Κουτούκι του Σαρρή» με πολύ κόσμο.

Αρχικά στην εκδήλωση μίλησαν ο πρόεδρος του ομίλου Πέτρος Χαϊνάς (αναφέρθηκε στη νέα εποχή του ομίλου που ήδη έχει ξεκινήσει) και οι έφοροι της υδατοσφαίρισης και κολύμβησης Βύρων Σιμιτλιώτης και Νίκος Κωνσταντινίδης.

Βραβεύτηκαν τα δυο τμήματα  υδατοσφαίρισης, παιδικό και εφηβικό  του ΝΟΚ Αργοναύτες που διακρίθηκαν το 2019 στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του Βόλου αλλά και οι κολυμβητές και κολυμβήτριες που είχαν διακρίσεις τη σεζόν που πέρασε.

Στο τμήμα παίδων αγωνίστηκαν οι: Ντοανίνδης, Ανανιάδης, Συμιτλιώτης, Πατέρας, Κομήτης, Τσικρικώνης, Ιωσηφίδης, Βουβούκης, Αναστασιάδης, Σοφοκλέους, Μουδιώτης, Χατζηεμμανουήλ, Παναγιωτόπουλος, Καρακίτης Δ, Καρακίτης Θ.

Στο τμήμα εφήβων αγωνίστηκαν οι: Δότσιος, Ανανιάδης, Κεκρίδης, Τσελεπόνης, Χατζηπαντελής, Καζάς, Τζάκης, Ανδρεαδάκης, Πατέρας, Μπαϊραμασλίδης, Αρχοντής.  Επίσης βραβεύτηκαν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες: Προκόβα, Σικάδα, Ευτυχίδου Ασημένια- Νίκη, Μπανάσα, Θεολογούδη Άννα , Κωνσταντινίδου, Κούτρα, Παπαδάκης, Μακρογιαννίδου, Βαρώνα, Δουλγερίδη, Αντέσχο, Παυλίδη, Μακρογιαννίδου Ευαγγελία, Κούτρα Μαρία, Λυρόπουλος, Λυροπούλου, Γεροβασιλείου, Γιαννούλη, Δυπλάρη, Θεολογούδη Αναστασία, Κωνσταντινίδου Χρυσάνθη, Κωνσταντινίδης.

Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Απόστολος Μουμτσάκης και ο Ειδικός Σύμβουλος σε Θέματα Αθλητισμού Κώστας Βακιρτζής.

Διαβάστε επίσης