• 20 Απριλίου 2024,

Με γεμάτο το Αμφιθέατρο η κοπή πίτας του ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο/Μακεδονικού Αμισιανών (φωτογραφίες)  

 Με γεμάτο το Αμφιθέατρο η κοπή πίτας του ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο/Μακεδονικού Αμισιανών (φωτογραφίες)  

Από κοινοί έκοψαν την πίτα τους ο ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο και ο Μακεδονικός Αμισιανών στο κατάμεστο Αμφιθέατρο της Ελευθερούπολης από ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών και γονείς των παιδιών.

Βραβεύτηκαν ο Δήμαρχος Παγγαίου  Φίλιππος Αναστασιάδης και ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλου που απουσίασε λόγω προσωπικού προβλήματος και το βραβείο παρέλαβε η Ειρήνη Ρέρα. Ο ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο βράβευσε τον Δήμαρχο Παγγαίου  με το  πολύ όμορφο λογότυπο της Ακαδημίας που ήταν μια προσφορά από το «Δαχτυλίδι».   Το λογότυπο παρέδωσε στον Φίλιππο Αναστασιάδη ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αλέξης Δήμου.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και ημερίδα με την Παιδοψυχολόγο και Αθλητική Ψυχολόγο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ειρήνη Ρέρα που κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο Αλέξης Δήμου στη σύντομη αναφορά του τόνισε την προσπάθεια που γίνεται στην Ακαδημία ενώ ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών για την άριστη συνεργασία.

Ο Βαγγέλης Ράλλης με την ιδιότητα του προέδρου αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Μακεδονικού Αμισιανών.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Χρήστος Μποσμπότης, ο Αντιδήμαρχος Ελευθερούπολης Ανδρέας Καλλινικίδης, ο Αντιδήμαρχος Πιερέων Κώστας Τσάκαλος.

Την ΕΠΣΚ εκπροσώπησαν ο  πρόεδρος Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος  και εκπρόσωπος στην ΕΠΟ  Τάκης Ηλιάδης, η  γενική γραμματέας Μαρία Τσίλογλου και ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης   Ρουμελιώτης. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το Εργαστήριο Χειροποίητου Κοσμήματος «Δακτυλίδι» (Μεγάλου Αλεξάνδρου 44 Καβάλα, 2ος όροφος εμπορικό κέντρο) με προσφορά των δώρων στα πιτάκια των νεαρών ποδοσφαιριστών  και το Ζαχαροπλαστείο  La Torta (Περγάμου 26) με προσφορά στην πίτα και τα πιτάκια της εκδήλωσης.

 

Διαβάστε επίσης