• 3 Μαΐου 2024,

«Μόνο 8.000 ευρώ έσοδα από διαφήμιση το 2023»

 «Μόνο 8.000 ευρώ έσοδα από διαφήμιση το 2023»

Στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας  ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης επρόκειτο να θέσει το ζήτημα -που πληροφορήθηκε επισήμως και εγγράφως από το Δήμο μετά από ερώτηση του- σύμφωνα με το οποίο τα έσοδα από διαφήμιση το έτος 2023 ήταν μόνο 8.000 €.

Θα περίμενε κανείς το ποσό να είναι πολύ μεγαλύτερο. Δεν κρύβει ότι το περίμενε και ο ίδιος. «Περίμενα ένα ποσό γύρω στις 100.000 ευρώ ή και περισσότερα» είπε χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά τα χρήματα είναι μόνο 8.000€ γεγονός που φυσικά το σχολιάζει αρνητικά. Κι εννοεί έσοδα από κάθε είδους διαφήμιση που μπορεί να φιλοξενήσει ο Δήμος.

Μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο της Πρωινής ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης μίλησε και για την καθημερινότητα αλλά και για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης. Που όπως είπε η διοίκηση του Δήμου συνεχίζει να μην τα ακουμπά.

Η κατάσταση σήμερα στο Δήμο Καβάλας συνεχίζει να με θλίβει, δήλωσε ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης. Μία ακόμη φορά προέτρεψε τη διοίκηση να κινηθεί γρήγορα. Να κινηθεί σταθερά, να αποδείξει -όπως είπε χαρακτηριστικά- ότι έχει όραμα.

Εξηγώντας τι εννοεί με τον χαρακτηρισμό «τα μεγάλα θέματα του Δήμου», αναφέρθηκε στο κυκλοφοριακό που φέτος επανέλαβε ότι θα πνίξει την πόλη. Στην αναθεώρηση του σχεδίου πόλης. Στα επικίνδυνα κτίσματα στην Καβάλα και στους αδιάνοικτους δρόμους στην περιοχή του Παλιού.

Πρόσθεσε δε ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα για την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου και για την αξιοποίηση του Διόνυσου. Όλα αυτά -είπε με νόημα ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης- τα βάζεις κάτω και κυνηγάς με σύστημα.

Σχετικά με την καθημερινότητα είπε χαρακτηριστικά: «Θέματα όπως τα χόρτα και ο σωστός φωτισμός των δρόμων κεντρικών και συνοικιακών δεν έπρεπε καν να τα συζητάμε. Με οργάνωση έπρεπε να επιλύονται αμέσως.

Σημειώνω όμως ότι ισχύει το αντίθετο. Φέρνω ως παράδειγμα άκοπα χόρτα στο δρόμο από την Καλαμίτσα μέχρι την Ισχυόσκαλα (στη νησίδα στη μέση του δρόμου) που όπως βλέπω είναι άκοπα από πέρυσι!

Με αποτέλεσμα από χόρτα να έγιναν καλαμιές!». Ο κ. Χρυσανίδης είπε καταλήγοντας ότι δεν είναι ευχαριστημένος από τον τρόπο που η διοίκηση του Δήμου αντιμετωπίζει και την καθημερινότητα και τα μεγάλα ζητήματα της πόλης.

Διαβάστε επίσης