• 6 Μαΐου 2024,

Μόνο ένα κατάστημα εστίασης λειτουργεί σήμερα το βράδυ – Με πολλά πυροτεχνήματα η αλλαγή του χρόνου (φωτογραφίες-videos)

 Μόνο ένα κατάστημα εστίασης λειτουργεί σήμερα το βράδυ – Με πολλά πυροτεχνήματα η αλλαγή του χρόνου (φωτογραφίες-videos)

Διαφορετική, όπως αναμένονταν, ήταν η αλλαγή του χρόνου για την πόλη της Καβάλας. Όπως διαφορετικές για τη διασκέδαση στην Καβάλα είναι οι πρώτες ώρες του 2022.

Περιορισμένη κίνηση πολιτών και οχημάτων και η εστίαση κλειστή. Στην Καβάλα σήμερα το βράδυ λειτουργεί μόνο μία επιχείρηση εστίασης. Κι αυτή μέχρι τις 2. Όλα τα άλλα καταστήματα (καφετέριες, μπαρ κτλ) δεν λειτουργούν. Κάποια βέβαια συνηθίζουν να μην λειτουργούν στην βραδιά που αλλάζει ο χρόνος.

Κι όσα είχαν αντίθετη συνήθεια, δεν τη συνέχισαν φέτος λόγω των μέτρων. Η κίνηση στο κέντρο είναι περιορισμένη. Κυκλοφορούν επισκέπτες της πόλης κι ειδικότερα γκρουπ τουριστών που διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο. Όλοι μαζί κινήθηκαν από αυτό προς το λιμάνι. Για να δουν τα πυροτεχνήματα. Άκουσαν επίσης την κόρνα του πλοίου Aqua Blue, το οποίο ήρθε στο λιμάνι νωρίτερα.

Μουσική στο λιμάνι ακούστηκε – για λίγο- από τα ηχεία του πλοίου κι από ένα ιστιοφόρο στις πλωτές εξέδρες. Μέσα στο οποίο βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης του. Πυροτεχνήματα υπήρξαν και σε άλλα σημεία της πόλης, πρωτοβουλία των πολιτών. Τα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας χρησιμοποίησαν και φέτος τη σειρήνα τους προκειμένου να γνωστοποιήσουν την αλλαγή του χρόνου.

Διαβάστε επίσης