Μουσαμάδες κρύβουν την ορατότητα στο εσωτερικό του «Ασημακοπούλου»

 Μουσαμάδες κρύβουν την ορατότητα στο εσωτερικό του «Ασημακοπούλου»

Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και χωρίς επίσημα να ανακοινωθεί το παραμικρό,  τοποθετήθηκαν μουσαμάδες κατά μήκος του τοίχου (ντουβάρι) του στρατοπέδου Ασημακοπούλου (επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού). Οι μουσαμάδες που εμποδίζουν τον πολίτη και διερχόμενο οδηγό να βλέπει τι γίνεται μέσα στο στρατόπεδο,  αφορούν μία περιοχή 100 περίπου μέτρων δίπλα ακριβώς από το δρόμο. Στη δυτική πλευρά του στρατοπέδου.

Είναι προφανές ότι οι μουσαμάδες τοποθετήθηκαν για να κρύψουν αυτά που γίνονται στο εσωτερικό,  τα οποία ήδη έχουμε περιγράψει ότι αφορούν τον καθαρισμό των κτιρίων περιμετρικά από τα χόρτα και την αφαίρεση των κουφωμάτων των ίδιων κτιρίων. Φαίνεται ότι οι εργασίες αφορούν περισσότερα κτίρια από ότι αρχικά είχαμε επισημάνει.  Εκτελούνται αργά αλλά σταθερά. Κάτοικοι της περιοχής ισχυρίζονται ότι για να εξυπηρετηθούν τα συγκεκριμένα έργα χρησιμοποιείται και η είσοδος του παλιού κτιρίου του στρατοδικείου.

Από αυτήν φέρονται να μπήκαν στο εσωτερικό του στρατοπέδου αυτοκίνητα που μετέφεραν απαραίτητα οικοδομικά υλικά. Ακόμα κι αν δεχθούμε ότι τα κτίρια προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο, η τοπική κοινωνία αξίζει μιας καλύτερης μεταχείρισης και ενημέρωσης. Στην πράξη –μέσω των μουσαμάδων-  βλέπουμε να συμβαίνει το αντίθετο.

Διαβάστε επίσης