Μπάλλος …. άμπαλος !

 Μπάλλος …. άμπαλος !

Τελικά ο «Μπάλλος» αποδείχθηκε σε πολλές περιπτώσεις άμπαλος αφού ταλαιπώρησε αρκετές περιοχές κυρίως της Νότιας και Δυτικής Ελλάδας και αρκετούς πολίτες.

Αυτά που γίνανε στην Αττική και τα είδαμε όλοι από τα δελτία ειδήσεων ήταν αποτέλεσμα της αδιαφορίας των υπηρεσιών όλα αυτά χρόνια στο να κρατάνε καθαρά τα φρεάτια και ανοιχτά τα ρέματα.

Επειδή την Αττική δεν την απασχολούν σε γενικές γραμμές έντονες βροχοπτώσεις κανένας Δήμος δεν ασχολήθηκε ποτέ σοβαρά με αυτούς του είδους τις εργασίες.

Θέλω να πω ότι αυτές οι εικόνες που είδατε στα δελτία ειδήσεων ήταν αποτέλεσμα συσσωρευμένης αδιαφορίας  πολλών ετών.

Μπορεί να θέλει ο Μπακογιάννης με τις κατάλληλες παρεμβάσεις να κάνει το κέντρο της Αθήνας Ευρώπη αλλά στις υποδομές παραμένουμε Νευροκόπι με όλη την συμπάθεια στο πανέμορφο Νευροκόπι.

Πάντως τα δύο καιρικά συστήματα «ΑΘΗΝΑ» και «ΜΠΑΛΛΟΣ» μας στείλανε το μήνυμα ότι ο φετινός χειμώνας δεν θα είναι εύκολος.

Βέβαια το θέμα δεν είναι το μήνυμα που εστάλη αλλά αν ελήφθει γιατί συνήθως τέτοιου είδους μηνύματα εδώ στην Ελλάδα επιστρέφουν στον αποστολέα.

 

Σχεδόν δεν κοιμηθήκαμε το βράδυ της Πέμπτης  προς  ξημερώματα Παρασκευής γιατί περιμέναμε το ξέσπασμα του «Μπάλλου» και σχεδόν δεν έβρεχε αυτές τις ώρες.

Τις πιο ύποπτες ώρες για έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες δεν έγινε τίποτα.

Άλλη μία ατυχή πρόβλεψη.

 

Πάντως από σήμερα Δευτέρα φαίνεται ότι ο καιρός βελτιώνεται και φαίνεται ότι το δεύτερο 15νθήμερο του Οκτώβρη καιρικά θα είναι καλύτερο με καλές μάλιστα για την εποχή θερμοκρασίες.

 

Τελικά ρε παιδιά τι θα γίνει με τις παρελάσεις ;

Θα γίνουν ή όχι ;

Και αν γίνουν πως θα γίνουν ;

Δεν θα πρέπει να αποφασίσουν και αυτά που θα αποφασίσουν να μας τα πούνε και εμάς ;

 

Το ακινητοποιημένο λεωφορείο κάτω από την γέφυρα της παλιάς παραλιακής στο ύψος του ιδρύματος  «Σταύρος Νιάρχος» με τους επιβάτες να το εγκαταλείπουν κάνοντας μία ανθρώπινη αλυσίδα όπως στις ταινίες δείχνει την Ελλάδα που οι μισοί αγνοούσαμε και οι άλλοι μισοί πιστεύαμε ότι πλέον δεν υπάρχει.

Κάναμε λάθος όλοι.

Και υπάρχει και δεν πρέπει να την αγνοούμε γιατί αν δεν  την αντιμετωπίσουμε  αυτή την Ελλάδα θα συνεχίσει να  μας στοιχειώνει και να μας προκαλεί εφιάλτες.

 

Περίπου 80 take away café έχουν ανοίξει και λειτουργούν σήμερα στην Καβάλα από το γήπεδο «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ» μέχρι την Καλαμίτσα.

Πολύ περισσότερα από τα βίντεο κλαμπ της δεκαετίας του 90 αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που με αφορμή την έξαρση στην δημιουργία τέτοιων επιχειρήσεων θυμούνται εκείνη την εποχή που σχεδόν κάθε γειτονιά είχε και το δικό της βίντεο κλαμπ.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης