• 26 Απριλίου 2024,

Μπάμπης Χρυσοστομίδης: «Στα δύσκολα παιχνίδια πάντα ήμασταν εκεί» 

 Μπάμπης Χρυσοστομίδης: «Στα δύσκολα παιχνίδια πάντα ήμασταν εκεί» 

Για τη μεγάλη νίκη στο γειτονικό ντέρμπι απέναντι στον Αετό Οφρυνίου, μίλησε στο Proininews o προπονητής του ΜΑ Ορφανίου, Μπάμπης Χρυσοστομίδης.

Επίσης αναφέρθηκε στη μάχη της παραμονής αλλά και στο αυριανό παιχνίδι του Μέγα στην έδρα της ΑΕ Αμπελοκήπων.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερ: Θέλουμε την άποψη σου για τη μεγάλη νίκη του ΜΑ Ορφανίου επί του Αετού στο μεγάλο γειτονικό ντέρμπι.

Απ: Ήταν μεγάλη νίκη κυρίως από βαθμολογικής άποψης αλλά επίσης και από ψυχολογικής. Τελευταία είχαμε τρία άτυχα αποτελέσματα και θέλαμε πάση θυσία τους βαθμούς. Από εκεί και πέρα ήταν και θέμα γοήτρου. Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι απέναντι σε μια ομάδα που δίκαια βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.

Εμείς διαχειριστήκαμε το παιχνίδι πολύ σωστά. Μας βγήκανε όλα τα πράγματα έτσι όπως τα σχεδιάσαμε. Κερδίσαμε δίκαια.

Ερ: Είναι νίκη παραμονής στην κατηγορία ή έχει δρόμο ακόμη;

Απ: Η παραμονή θα κριθεί ανάμεσα στους 20 με 22 βαθμούς. Εχουμε τώρα 16. Πρέπει να πάμε πάνω από 20 βαθμούς.

Ερ: Είναι κάτι τέτοιο εφικτό βάση προγράμματος του ΜΑ Ορφανίου;

Απ: Στα επόμενα 6 παιχνίδια, έχουμε 2 στην έδρα μας και 4 εκτός έδρας. Νομίζω πάντως ότι είναι εφικτό. Αν έχουμε την αγωνιστική εικόνα που πρέπει να έχουμε καθώς το πάθος και το ζήλος που δείξαμε στο ντέρμπι με τον Αετό, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε το παραμικρό.

Ερ: Ήταν τελικά έκπληξη η νίκη του ΜΑ Ορφανίου επί του Αετού Οφρυνίου; Ο Αετός έδειχνε να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Απ: Για μας που ζούμε την ομάδα, δεν θεωρώ ότι είναι έκπληξη. Πίστευα ότι θα κερδίζαμε τον Αετό. Το πιστεύαμε όλοι που είμαστε δίπλα στην ομάδα. Ξέρω τους ποδοσφαιριστές μου, ξέρω την νοοτροπία που έχει αυτή η ομάδα που προπονώ.

Στα δύσκολα πάντα αυτή η ομάδα είμαστε εκεί. Από πέρυσι, από πρόπερσι στα δύσκολα ματς πάντα ήμασταν εκεί. Όλες τις γκέλες τις κάναμε στα θεωρητικά εύκολα ματς, τελευταία 3 χρόνια. Στα κρίσιμα παιχνίδια πάντα πηγαίναμε πολύ καλά.

Από εκεί και πέρα για τον πολύ κόσμο σίγουρα το φαβορί ήταν ο Αετός. Ήταν η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες νίκης, σύμφωνα με τον κόσμο αλλά με τις στοιχηματικές εταιρίες.

Όλοι είχαν φαβορί τον Αετό.

Ερ: Αύριο ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕ Αμπελοκήπων που καίγεται περισσότερο για τους βαθμούς.

Απ: Είναι παιχνίδι επιβίωσης και για τους δυο.

Παίζει και η ΑΕ Αμπελοκήπων την παραμονή της. Η ομάδα της Δράμας έκανε ένα πολύ μεγάλο διπλό στην έδρα της Ελπίδας Σαππών που είναι και αυτή μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή. Εμείς προερχόμαστε από μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Αετό.

Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι  το οποίο  έχει τεράστιο κίνητρο και για τις δυο ομάδες οι οποίες έχουν τον ίδιο στόχο.

Διαβάστε επίσης