• 18 Απριλίου 2024,

Μπάμπης Καζεπίδης: «Μας αδικεί η ισοπαλία στη Χαλάστρα, κομβικά τα δυο ματς που έρχονται»

 Μπάμπης Καζεπίδης: «Μας αδικεί η ισοπαλία στη Χαλάστρα, κομβικά τα δυο ματς που έρχονται»

Στο Proininews μίλησε ο προπονητής του Βύρωνα, Μπάμπης Καζεπίδης, για την ισοπαλία της ομάδας του στην έδρα του πρωτοπόρου Καμπανιακού αλλά και για τις δυο επόμενες αναμετρήσεις που έρχονται με Αγροτικό Αστέρα (εντός) και Αλεξανδρούπολη (εκτός).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερ: Ποια είναι η άποψη σας για το παιχνίδι στη Χαλάστρα;

Απ: Καταρχήν να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό όλων αυτών που «έφυγαν» στα Τέμπη και ειδικά στην οικογένεια του Ιορδάνη Αδαμάκη. Από εκεί και πέρα παραταχθήκαμε με πολλές απουσίες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον Καμπανιακό αλλά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Νομίζω ότι αδικούμαστε από το τελικό αποτέλεσμα, βάση των ευκαιριών και της συνολικής εικόνας του παιχνιδιού. Είναι ένας σημαντικός βαθμός για μας αλλά παράλληλα μας αφήνει πικρία γιατί θεωρώ ότι δικαιούμασταν τη νίκη.

Ερ: Σ’ ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας ο Βύρωνας έδειξε πολύ καλή εικόνα.

Απ: Ναι, ακριβώς. Η ομάδα μας παίζει καλό ποδόσφαιρο. Το Βερούλειο δε νομίζω ότι μας βολεύει σαν έδρα σε αυτό που ζητάμε να παίξουμε σαν σύνολο. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ο αγωνιστικός χώρος. Αποδεχόμαστε τις συνθήκες που υπάρχουν. Δεν μπορούμε να πάμε κάπου αλλού. Δεν μπορούμε να παίζουμε συνέχεια στο γήπεδο του ΑΟΚ.

Ερ: Τελικά δεν είναι έκπληξη το 1-1 μέσα στον Καμπανιακό;

Απ: Όχι, σε καμία περίπτωση δεν είναι έκπληξη. Είχαμε κλασσικές ευκαιρίες να κερδίσουμε το παιχνίδι και μετά το 1-1. Δεν είναι και άσχημα ο ένας βαθμός που πήραμε στην έδρα του πρωτοπόρου. Σίγουρα μας δίνει μεγαλύτερη πίστη για τη συνέχεια και ότι αποδείχθηκε στη Χαλάστρα ότι αυτή η ομάδα έχει τις δυνατότητες να παραμείνει στην κατηγορία.

Ερ: Μπαίνει το «πρέπει» για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αγροτικό Αστέρα;

Απ: Είναι μονόδρομος η νίκη. Ο πρώτος τελικός είναι αυτός με τον Αγροτικό Αστέρα και ο δεύτερος στη συνέχεια με την Αλεξανδρούπολη. Πρέπει και… «καραπρέπει». Είναι δυο παιχνίδια κομβικά. Θα ξεκαθαρίσουν και τη συνέχεια μας στο πρωτάθλημα.

Ερ: Υπάρχουν επιστροφές; Χθες η ομάδα παρατάχθηκε με πολλές απουσίες.

Απ: Επιστρέφουν οι Πτηνόπουλος, Τουμανίδης, Τανζού αλλά και ο Ουζούνογλου. Ήταν μεγάλες απώλειες. Τώρα δεν έχουμε κάρτες απλά δε ξέρω γιατί είναι μια δύσκολη περίοδο με τις ιώσεις. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο αλλά όπως προανέφερα είναι κομβικά τα δυο επόμενα παιχνίδια γιατί θα δούμε που βρισκόμαστε. Είναι ο προθάλαμος αν τα κερδίσουμε για να μπούμε στο κόλπο της παραμονής στην κατηγορία.

Διαβάστε επίσης