Μπάρι Αλήογλου: «Αγαπώ τον ΑΟΚ, δέθηκα πολύ με τον Κεραυνό Πέρνης»   

 Μπάρι Αλήογλου: «Αγαπώ τον ΑΟΚ, δέθηκα πολύ με τον Κεραυνό Πέρνης»   

Ο Μπάρι Αλήογλου είναι έτοιμος να πάρει και πάλι το όπλο του και να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο της Καβάλας.

Πέρσι αγωνίστηκε στο Ερασιτεχνικό της Ξάνθης με τον Φίλιππο Δροσερού. Ο Μπάρι μίλησε στην Αθλητική Πρωινή για τις σκέψεις του την επόμενη μέρα και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στους φιλάθλους, παράγοντες των ομάδων του νομού μας. Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Με τον Φίλιππο Δροσερού φτάσατε μια ανάσα πριν τη Γ` Εθνική;

Απάντηση: Στο Δροσερό καταφέραμε πολλά μέσα σε δυο χρόνια. Πρώτα απ` όλα στην οργάνωση με δυο πολύ ωραία γήπεδα, ένα κανονικό και ένα βοηθητικό. Επίσης έχουμε πολλούς μικρούς παίκτες σε ηλικία.

Εμείς πηγαίναμε για το πρωτάθλημα από την αρχή.

Δεν τα καταφέραμε για… ένα γκολ. Λόγω του κορωνοϊού και τη διακοπή στην ισοβαθμία βγήκαμε δεύτεροι για ένα γκολ. Είναι σίγουρα μια αδικία.

Ερώτηση: Αν συγκρίνουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καβάλας με  της  Ξάνθης, τι μπορούμε να πούμε; Υπάρχουν διαφορές;

Απάντηση: Οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες. Θεωρώ ότι στα τοπικά πρωταθλήματα πρώτη έρχεται η Θεσσαλονίκη, μετά οι Σέρρες και η Καβάλα.   Είναι πολύ καλύτερο το επίπεδο. Στην Καβάλα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Υπάρχουν πολλές ομάδες που πάνε για πρωτάθλημα. Γνωρίζω πολύ καλά το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο. Εχω περάσει πολλά χρόνια στην Καβάλα και εκτιμώ κάποια πράγματα. Όπως με εκτιμούν οι παράγοντες και οι φίλαθλοι σε κάθε γήπεδο.

Τους ευχαριστώ όλους, τους συμπαίκτες μου και τους αντίπαλους.

Ερώτηση: Ποια ομάδα στην Καβάλα σου έχει μείνει περισσότερο;

Απάντηση: Πρώτα έπαιξα στον ΑΟΚ και είναι δεδομένο ότι αγαπώ αυτή την ομάδα.

Σίγουρα όμως με τον Κεραυνό Πέρνης δέθηκα περισσότερο αφού εκεί είχαμε πολλές επιτυχίες. Με όλους τους συλλόγους της Καβάλας τα έχω καλά. Ολες οι ομάδες μου κάνανε πρόταση. Δεν μπόρεσε γιατί στην Πέρνη περνούσα πολύ ωραία. Δέθηκα εκεί, είχα ωραίες αναμνήσεις.

Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ στην Καβάλα, κανέναν ρατσισμό. Δεν με έχουν βρίσει ποτέ.  Αυτό για μένα είναι σημαντικό και τους ευχαριστώ όλους. Μιλάω για τους αντίπαλους παίκτες και φιλάθλους. Αυτό δείχνει ότι έχω κερδίσει το σεβασμό απ` όλους.

Ερώτηση: Ο Μπάρι θέλει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο της Καβάλας;

Απάντηση: Ναι θέλω. Ήμουν στο εξωτερικό. Στο Δροσερό έπαιξα σε 12 αγώνες αφιλοκερδώς. Το έκανα για να βοηθήσω την ομάδα να βγει στη Γ` Εθνική και να γράψει ιστορία.

Ερώτηση: Αντέχει ο Μπάρι Αλήογλου; Τα χρόνια περνάνε.

Απάντηση: Φυσικά και αντέχω. Λόγω του σωματότυπου μου, δεν έχω  τραυματισμούς. Κάνω προπονήσεις κανονικά. Δεν φοβάμαι. Μπορώ να παίξω 4 μ 5 χρόνια ακόμη.

Ερώτηση: Πέρασε μια δύσκολη περίοδο ο Κεραυνός Πέρνης. Τι νομίζεις ότι έφταιξε;

Απάντηση: Ο Κεραυνός έπεσε κατηγορία γιατί έκανε κακή διαχείριση. Πήρε πολλούς παίκτες και άλλαξε κατά πολύ το ρόστερ. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για να δεθεί η ομάδα. Δεν υπήρχε χρόνος γιατί η Γ` Εθνική, είναι ένα πρωτάθλημα με πίεση. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Είδατε ότι η Δόξα Θεολόγου όταν βρήκε τα πατήματα της έφερε μερικά καλά αποτελέσματα.

Ερώτηση: Μπορούμε να αναφέρουμε κάποιους ανθρώπους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σου και σε βοήθησαν;

Απάντηση: Πρώτα απ` όλα τον Ρωμανό Κοντογιαννίδη που ανέδειξε το ταλέντο μου.  Με πήγε στον Ποσειδώνα Νέων Πόρων  από τις ομάδες της Ξάνθης που αγωνιζόμουν (Ορφέα και Ασπίδα) και μετά ήρθα στον ΑΟΚ. Επίσης στάθηκε πολύ κοντά μου και η οικογένεια Κολλάρα την οποία και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Γενικά όμως δεν έχω παράπονα. Ευχαριστώ τους πάντες με τους οποίους συνεργάστηκα μαζί τους σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα.

Διαβάστε επίσης