Μπάσκετ: Η Παναγιωτίδου στους Πάνθηρες, ο Πρασίνης στην Αγία Βαρβάρα, έρχεται για τον ΓΣΕ ο Κουρτίδης 

 Μπάσκετ: Η Παναγιωτίδου στους Πάνθηρες, ο Πρασίνης στην Αγία Βαρβάρα, έρχεται για τον ΓΣΕ ο Κουρτίδης 

Η Αγία Βαρβάρα ανακοίνωσε την παραμονή του Στέργιου Πρασίνη στο ρόστερ της ομάδας και για τη σεζόν 2023-2024:

«Στέργιος Πρασίνης για τη φανέλα με το Νο 15! Ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με τον πύργο της ομάδας μας Στέργιο Πρασίνη!!! Ο Στέργιος προέρχεται από την ακαδημία της Ε.Κ. Καβάλας και αγωνίστηκε στην ομάδα μας για πρώτη φορά τη σεζόν 2019-2020, με ιδιαίτερη επιτυχία.

Τις δύο επόμενες χρονιές αγωνίστηκε στην Ε.Κ. Καβάλας στην Α2 Εθνική κατηγορία και πέρυσι επέστρεψε για να οδηγήσει την ομάδα μας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ και στην άνοδο στην National League 2.

Με ύψος 2.03μ αποτελεί τον πυλώνα της ομάδας μας στην θέση των Centers και με την προσωπικότητα, τη δύναμη του και την έφεση στο ριμπάουντ θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στην πρόκληση του νέου πρωταθλήματος.

Στέργιο σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις όλους τους προσωπικούς σου στόχους και να πανηγυρίσεις με την ομάδα μας νέες επιτυχίες!».


Πάνθηρες: Μένει στο ρόστερ η Παναγιωτίδου

Η Ηλιοδώρα Παναγιωτίδου -από τις βασικές παίκτριες των Πανθήρων ειδικά την περσινή περίοδο- παραμένει και φέτος στο ρόστερ της ομάδας: «Η Ηλιοδώρα Παναγιωτίδου θα συνεχίσει για 3η χρονιά να φοράει τη φανέλα των Πανθήρων! Ο πρώτος χρόνος της με την ομάδα μας συνδυάστηκε με το βάπτισμα του πυρός στην Α2 Γυναικών και το πρωτάθλημα Νεανίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Πέρυσι ήταν εκ των βασικών συντελεστών της πορείας μας στο πρωτάθλημα όπου και ηγήθηκε του σκοραρίσματος από τη γραμμή του τριπόντου! Οι εμφανίσεις της ήταν αυτές που την οδήγησαν και στην προετοιμασία της προεθνικής Νεανίδων στην Αθήνα.

Είμαστε σίγουροι πως με τη συνέπεια και τη στοχοπροσήλωση που την χαρακτηρίζουν, θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία και την επόμενη σεζόν!».


ΓΣΕ: Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Βαλάντη Κουρτίδη

Η Ελευθερούπολη τις τελευταίες μέρες έχει βάλει στο φουλ τις μεταγραφικές της μηχανές και σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr βρίσκεται πολύ κοντά σε ακόμη μία προσθήκη. Συγκεκριμένα ο ΓΣΕ είναι έτοιμος να δώσει τα χέρια με τον Ξανθιώτη Βαλάντη Κουρτίδη (2001, 2,03μ), ο οποίος την περασμένη διετία αγωνίστηκε στην Δόξα Λευκάδας.

Ο Κουρτίδης ήταν στέλεχος της Εφηβικής Ομάδας του Αρη Θεσσαλονίκης η οποία συμμετείχε πριν λίγα χρόνια στο Πανελλήνιο Εφηβικό της Ελευθερούπολης. Αγωνίστηκε ακόμη στον Ολυμπιακό Β`.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο ο 22χρονος άσος ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες των Επτανήσιων στην πορεία επανόδου του στην Elite League, παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Διαβάστε επίσης