Μπερλουσκόνι : “Θα είμαι ο σκηνοθέτης της επόμενης κυβέρνησης” – Κατάντια !

 Μπερλουσκόνι : “Θα είμαι ο σκηνοθέτης της επόμενης κυβέρνησης” – Κατάντια !

Γουστάρεις δεν γουστάρεις τον Μητσοτάκη η απάντηση που έδωσε στον Ερντογάν από το βήμα του ΟΗΕ ήταν προς την σωστή κατεύθυνση.

Το πιο εύκολο πράγμα σήμερα είναι να γκρεμίσεις γέφυρες και να καλλιεργήσεις ένα εχθρικό κλίμα ανάμεσα σε δύο χώρες.

Το δύσκολο είναι χτίσεις γέφυρες και να προωθήσεις αυτά που σας ενώνουν και όχι αυτά που σας χωρίζουν.

Ο φανατισμός δεν ωφελεί καμία από τις δύο χώρες στην προκειμένη περίπτωση και δεν θα πρέπει να πέσουμε στην παγίδα του φανατισμού και της αντιπαλότητας που μας έχει στήσει ο Ερντογάν για τους δικούς του λόγους.

Η Ελλάδα θα πρέπει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με την Τουρκία και ότι διαφορές έχουν  να τις λύσουν με πολιτισμένο τρόπο.

Οι εποχές που διανύουμε είναι πολύ ύποπτες για άλλους είδους επιλογές που δεν θα πρέπει να υπάρχουν στο μυαλό μας ούτε με την μορφή εφιάλτη.

Πολύ σωστή και η ανάρτηση – μήνυμα  του Έλληνα πρωθυπουργού προς του Τούρκους πολίτες που στην πλειοψηφία τους θέλουν να έχουν καλές σχέσεις με τους Έλληνες.

Το πλαίσιο της απάντησης της Ελληνικής πλευράς ήταν πολύ σωστό σε όλα τα επίπεδα και ίσως να αιφνιδίασε δυσάρεστα τους Τούρκους που ίσως στην παρούσα φάση να θέλανε τσαμπουκάδες και προκλήσεις.

Τέλος φαίνεται , σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα και μετά την ήπια απάντηση Μητσοτάκη από το βήμα του ΟΗΕ ότι υπάρχει περίπτωση συνάντηση των δύο πλευρών στην Πράγα.

 

Ως αρχιτέκτονας τοπίου επιστρέφει στο προσκήνιο το πρώην μοντέλο Μαρίνα Τσιντικίδου η οποία μάλιστα εξομολογείται ότι θα επέστρεφε στην τηλεόραση μόνο στην περίπτωση που αυτό για το οποίο θα την καλούσαν θα είχε σχέση με την νέα της ασχολία.

Η Μαρίνα η Τσιντικίδου η οποία όσοι την θυμάστε από τα καλά εκείνα χρόνια του μόντελινγκ  φοβάμαι ότι δεν θα την αναγνωρίσετε όπως είναι σήμερα μετά από όλες αυτές τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο της.

Περίπου το τερμάτισε η Μαρίνα.

 

Την ματιάσαμε την Εθνική μας.

Με από 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε την ήττα από την Κύπρο στην Λάρνακα.

Μία «κρύα» ήττα η οποία όμως δεν μας επηρεάζει βαθμολογικά.

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν και το τελευταίο του φετινού καλοκαιριού για τους περισσότερους Βαλκάνιους τουρίστες.

Νωρίτερα , αρχές του μήνα μας αποχαιρέτησαν οι Ρουμάνοι και τώρα οι Βούλγαροι αφού χθες Δευτέρα 26/9 ανοίξανε τα σχολεία τους.

 

Καλός ο καιρός σε γενικές γραμμές και αυτή  την εβδομάδα με ανώτερη θερμοκρασία στους 25 βαθμούς κελσίου.

Μόνο σήμερα Τρίτη μπορεί να υπάρχει μία καιρική αστάθεια που μπορεί να προκαλέσει και κάποια ήπια φαινόμενα.

Φαίνεται ότι ο μήνας θα βγει με πολύ καλό καιρό.

 

Είναι το λιγότερο κατάντια και πισωγύρισμα για την Ιταλία η δήλωση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ότι θα είναι ο σκηνοθέτης της επόμενης κυβέρνησης.

Κρίμα …

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης