• 20 Απριλίου 2024,

Μπλέξαμε με τα κύματα : 2ο για τον καύσωνα , 4ο για την πανδημία

 Μπλέξαμε με τα κύματα : 2ο για τον καύσωνα , 4ο για την πανδημία

2ο κύμα καύσωνα – 4ο κύμα πανδημίας,  αίμα  δάκρυα και ιδρώτας που λέει και το τραγούδι του Σάκη.

Αν θέλουμε να  τα βάλουμε σε μια σειρά θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουμε με δροσερές επιλογές το 2ο κύμα καύσωνα που μας χτυπάει την πόρτα και φαίνεται ότι θα επηρεάσει την δική μας Περιφέρεια το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Εν συνεχεία να ασχοληθούμε με το 4ο κύμα της πανδημίας που είναι προ των πυλών και  ήδη έχει στείλει κάποιες αναγνωριστικές βολές.

Οι προβλέψεις των επιστημόνων όχι μόνο δεν είναι καλές αλλά θα έλεγα και εφιαλτικές.

Αν δεν προχωρήσουν οι εμβολιασμοί θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για άλλη μια φορά να παραδώσουμε τα κλειδιά των ζωών μας στην πανδημία που επανέρχεται με την παραλλαγή ΔΕΛΤΑ η οποία λένε ότι μεταδίδεται με μια ματιά !

 

Είναι άκρως δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των φίλων της ΑΕΚ για την πρόσληψη του Βασίλη Τσιάρτα ως προπονητής της ΑΕΚ Β’ .

Ο λόγος οι ακροδεξιές απόψεις του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή που πολλές φορές ταυτιζόταν απόλυτα και με αυτές της Χρυσής Αυγής.

Τα έχουμε πει και τα έχουμε γράψει.

Ο Τσιάρτας εκτός από το καλύτερο δεκάρι των γηπέδων εξελίχθηκε και το καλύτερο δεκάρι του φασισμού και του ρατσισμού.

Με τις απόψεις  και τις αντιλήψεις του απογοήτευσε και απογοητεύει  ενώ  έδειξε ένα πρόσωπο που είναι μακριά από αυτά που πρεσβεύει η ΑΕΚ που είναι και η μάνα όλων του προσφύγων.

 

Ο Ιούλιος θα έχει και 3ο κύμα καύσωνα ενώ θερμός αναμένεται να είναι  και ο Αύγουστος.

Γενικότερα από εδώ και μετά θα έχουμε πολύ καλοκαίρι με πολύ τζιτζίκι.

 

Αρκετοί τουρίστες αυτή την περίοδο σε Καβάλα και Θάσο.

Η Θάσος  βουλιάζει από Ρουμάνους τουρίστες ενώ στην Καβάλα υπάρχουν και αρκετοί Βούλγαροι οι οποίοι είναι αλήθεια ότι μας είχανε λείψει.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες και κυκλοφορούν και στο κέντρο της πόλης , κάνουν ψώνια και τονώνουν την τοπική οικονομία.

 

Εγώ πάντως αυτές τις προβλέψεις για 20.000 κρούσματα μέσα στον Αύγουστο μου ακούγεται  ως ένα κακόγουστο αστείο που αγγίζει τα όρια του εφιάλτη.

Δεν μπορεί να υπάρχει αυτό το νούμερο έστω και ως ενδεχόμενο.

Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτές οι απόψεις που εκφράζονται από τους επιστήμονες γίνονται με βάση την σημερινή εμβολιαστική εικόνα της χώρας που παραμένει χαμηλή.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης