Μπορεί η χθεσινή βραδιά να μην είχε φεγγάρι , είχε όμως Les Au Revoir (VIDEO)

 Μπορεί η χθεσινή βραδιά να μην είχε φεγγάρι , είχε όμως Les Au Revoir (VIDEO)

Κώστας Καραμήτσος, Αλεξάνδρα Μπουνάτσα και Λεωνίδας Αναγνώστου ή αλλιώς… Les  Au Revoir!  Το συγκρότημα που κατάφερε να κερδίσει το κοινό της Θεσσαλονίκης με τις  lounge διασκευές κομματιών που αγαπήθηκαν τις «χρυσές» δεκαετίες, ήρθε στην Καβάλα και στο lounge Bar 180 στην παραλία της Καβάλας.

Μπορεί η χθεσινή βραδιά να μην είχε φεγγάρι είχε όμως Les Au Revoir και κύλησε μελωδικά και ευχάριστα.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συγκροτήματος από την Θες/νίκη που κατέκτησε με τις lounge διασκευές του όλη την Ελλάδα.

Οι Les Au Revoir μας συστήθηκαν στις 25 Μαΐου του 2014 με την κυκλοφορία της bossa nova διασκευής του κλασικού «Θα Ξανάρθεις» σε μουσική Κώστα Γιαννίδη και μουσική Αλέκου Σακελλάριου που ανήκει στα διαμάντια της δεκαετίας του ’30.

Είναι ένα συγκρότημα που έγινε γνωστό πρώτα μέσα από το you tube και εν συνεχεία τα ραδιόφωνα.

Εκτός από τις πετυχημένες διασκευές σπουδαίων τραγουδιών από το παρελθόν έχουν συνθέσεις και δικά τους τραγούδια τα οποία και έχουν συμπεριλάβει στις δισκογραφικές τους δουλειές.

Μετά το «Θα Ξανάρθεις», το συγκρότημα κυκλοφορεί με την Plus Rec και την Cobalt Music, τη διασκευή του  «Θυμήσου τον Σεπτέμβρη» του Γιάννη Σπανού και του Γιώργου Παπαστεφάνου που πρώτη φορά ακούσαμε το 1967 στην ομότιτλη παράσταση με το Δημήτρη Χορν και την Έλλη Λαμπέτη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τελευταία επίσημη κυκλοφορία, το «Οι Θαλασσιές σου οι Χάντρες» σε μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Κώστα Πρετεντέρη, με ένα άκρως καλοκαιρινό βίντεο κλιπ που γυρίστηκε στην Αίγινα.

Σπουδαία ερμηνεύτρια η front woman του συγκροτήματος  Αλεξάνδρα Μπουνάτσα η οποία χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, με την απλότητα και την αμεσότητα της επικοινώνησε  άψιγα με όλους αυτούς που βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο café lounge bar 180 και προσέφερε πολύ ωραίες στιγμές.

 

Gepostet von proininews.gr – Πρωινή Εφημερίδα am Freitag, 6. Juli 2018

 

 

Διαβάστε επίσης