Μύρτσος, Δερμιτζάκης, Μανάφης έχουν φορέσει τη φανέλα της ΚαλαμάταςΟ ΑΟΚ με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες αγωνίζεται αύριο στις 15.00 με την Καλαμάτα στο «Ανθή Καραγιάννη».  Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Με γεμάτο το οπλοστάσιο ο ΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη «μαύρη θύελλα».

Το κοινό χαρακτηριστικό που πρέπει να αναφέρουμε είναι το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο προπονητής και ο γενικός αρχηγός έχουν φορέσει τη φανέλα της Καλαμάτας σαν ποδοσφαιριστές σε διαφορετικές εποχές.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης αγωνίστηκε το 1995- 1996 στην Καλαμάτα μετά από τον Αθηναϊκό. Είχε 13 συμμετοχές και 2 γκολ. Εκείνη τη χρονιά ο ΑΟΚ ήταν στη Β` Εθνική.

Ο Γιώργος Μύρτσος αγωνίστηκε αρχικά στην ομάδα της Μεσσηνίας από το 1987 έως το 1989 προερχόμενος από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η δεύτερη περίοδος ήταν το 1994-1995 μετά την Ξάνθη.

Ο Γιώργος Μανάφης έπαιξε στην Καλαμάτα την περίοδο 2003-2004 και μετά επέστρεψε στον ΑΟΚ.  Η Καλαμάτα τότε ήταν στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής.

Επίσης ένας προπονητής από την Καλαμάτα ο Γιώργος Μπένος κάθισε στον πάγκο του ΑΟΚ τη δεκαετία του 2000 στη Β` αλλά και στη Γ` Εθνική.

 

 

 

 

eXTReMe Tracker