• 20 Απριλίου 2024,

Ναι στον εμβολιασμό αλλά προσοχή στον …«Λέανδρο»

 Ναι στον εμβολιασμό αλλά προσοχή στον …«Λέανδρο»

Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου αρχίζουν οι εμβολιασμοί των ηλικιωμένων άνω των 85 ετών. Στην πόλη της Καβάλας το μοναδικό εμβολιαστικό κέντρο προς, το παρόν, είναι στο Νοσοκομείο Καβάλας, εκεί ψηλά στον Υμηττό, συγγνώμη στον Άγιο Σίλα θέλω να πω..

Ένας άνθρωπος λοιπόν 85, 87 ή και 90 χρονών που, ας υποθέσουμε, ότι είναι σε καλή -για την ηλικία του- φυσική κατάσταση θα πρέπει να μετακινηθεί προς το Νοσοκομείο προφανώς με κάποιον συνοδό για να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στο εμβολιαστικό κέντρο.

Την Δευτέρα λοιπόν 18 Ιανουαρίου, με βάση τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και λόγω του επερχόμενου από αύριο σφοδρού κύματος κακοκαιρίας με την ευφάνταστη ονομασία «Λέανδρος», θα επικρατούν στην περιοχή μας θερμοκρασίες υπό το μηδέν και μάλιστα με διψήφια νούμερα. Δηλαδή μείον 10, μείον 11 κ.τ.λ. Φανταστείτε τι θα γίνεται στον Άγιο Σίλα.

Ελπίζω και εύχομαι να μην τους «ξαποστείλουμε» τους γέροντες και τις γερόντισσές μας από υποθερμία στην προσπάθειά μας να τους σώσουμε από τον κορονοϊό

Θ.Θ.

Διαβάστε επίσης