Νέα διοίκηση Κυνηγετικού Συλλόγου

 Νέα διοίκηση Κυνηγετικού Συλλόγου

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί , στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δασαρχείου Καβάλας, τακτική απολογιστική γενική συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου. Μετά το τέλος της οποίας πραγματοποιήθηκε εκλογή για το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Στην ψηφοφορία και στη συνέλευση, έλαβαν μέρος περισσότεροι από 100 κυνηγοί του νομού Καβάλας, μέλη του κυνηγετικού συλλόγου, η δραστηριότητα του οποίου, παρά τη γενικότερη κρίση, είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα και δείχνει ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καβάλας, προοδεύει.

17 και 18 Ιουνίου οργανώνεται από τον Κυνηγετικό Σύλλογο έκθεση, μορφολογίας σκύλου, πανελλήνιου χαρακτήρα. Θα πραγματοποιηθεί σε κατάλληλο χώρο, απέναντι από τα λασπόλουτρα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καβάλας αγόρασε με χρήματα του ταμείου του, δέκα στρέμματα στην περιοχή των Τεναγών. Η έκταση βρίσκεται μετά τα λασπόλουτρα. Εκεί επιθυμεί να δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές για εντευκτήριο, αίθουσα κατάλληλη για σεμινάρια, ακόμη και σκοπευτήριο. Είναι πολύ πιθανό όταν ετοιμασθεί ο χώρος, να μεταφερθούν πολλές από τις δραστηριότητες του κυνηγετικού συλλόγου στην ίδια περιοχή.

Όσο για την έναρξη του κυνηγιού, η ενδεικτική ημερομηνία και για φέτος είναι η γνωστή, δηλαδή 20 Αυγούστου.

Εκλογές στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καβάλας, γίνονται κάθε δύο χρόνια.

Στη νέα διοίκηση εξελέγησαν οι Φ. Αράπογλου, Κ. Γεωργιάδης, Κ. Καλαϊτζίδης, Η. Μίσιος, Κ. Μπανάσας, Α. Πάλιος. Στην εξελεγκτική επιτροπή Γ. Γαρυφάλλου, Ν. Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης