Νέα δικαίωση του ΑΟΚ στο διαιτητικό δικαστήριο, ο οποίος έκανε το… 10-0 

 Νέα δικαίωση του ΑΟΚ στο διαιτητικό δικαστήριο, ο οποίος έκανε το… 10-0 

Μια ακόμη δικαίωση του ΑΟΚ στο διαιτητικό δικαστήριο το οποίο απέρριψε τις αιτήσεις τριών ακόμη ποδοσφαιριστών (Χλωρός, Αποστολίδης, Τριποτσέρης) κατά της ΠΑΕ. Είχε προηγηθεί και η απόρριψη συνολικά 7 προσφυγών ποδοσφαιριστών που είχαν αγωνιστεί κυρίως την περίοδο 2012-2013 αλλά και την περίοδο 2013-2014.

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές ήταν οι: Πακάλτσης, Τσιφλίδης, Γελαδάρης, Παγώνης,  Σουλογιάννης,  Καλαγκάνης και Γελαδάρης. Ο ΑΟΚ έκανε το 10-0 στο διαιτητικό δικαστήριο  στις δυο αυτές εκδικάσεις ποδοσφαιριστών που έγιναν με διαφορά λίγων ημερών.

Η τωρινή διοίκηση και τα πρόσωπα της νυν ΠΑΕ δεν έχουν καμία σχέση την τότε κατάσταση που επικρατούσε στα διοικητικά. Τώρα είναι μια άλλη ΠΑΕ.

Στον ΑΟΚ φυσικά επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για τις δυο αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου για το λόγο ότι η τωρινή ΠΑΕ δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες διοικήσεις όπου ουσιαστικά κατά αυτών προσέφυγαν οι 10 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η απόφαση:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

  • Απέρριψε την αίτηση του Ιωάννη Χλωρού του Νικολάου κατά της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965.
  • Απέρριψε την αίτηση του Εμμανουήλ-Ιωάννη Αποστολίδη του Ιωάννη κατά της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965.
  • Απέρριψε την αίτηση του Θεόδωρου Τριποτσέρη του Δημητρίου κατά της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965.

Διαβάστε επίσης