• 20 Μαΐου 2024,

Νέα διοίκηση στο ΣΦΓΤ κι απόφαση γενικής συνέλευσης την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

 Νέα διοίκηση στο ΣΦΓΤ κι απόφαση γενικής συνέλευσης την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

Έγινε το απόγευμα της Πέμπτης η τακτική γενική συνέλευση στο Σύνδεσμο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας και ακολούθησαν οι εκλογές.

Εν μέσω αντεγκλήσεων έγινε ο απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης με τον πρόεδρο Βαγγέλη Καμπουρίδη και μερικά από τα μέλη να αποχωρούν επιδεικτικά από την συνέλευση. Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία.

Εξελέγη λοιπόν η νέα διοίκηση του Συνδέσμου η οποία συγκροτήθηκε στη συνέχεια και σε σώμα. Έτσι πρόεδρος για τα τρία επόμενα χρόνια θα είναι ο Διαμαντής Σταγγίδης, αντιπρόεδρος η Μαρία Κολτσακίδου, γενική γραμματέας η Άννα Μονογιού, ταμίας η Μαρία Χατζημπάρμπα και μέλη οι: Μάκης Καρακούσης, Ευγενία Παπαϊωάννου, Μίνως Ρακιτζής, Φωτεινή Μαδεμλή και Δέσποινα Καρακούση.

Έγιναν άμεσα δεκτές όλες οι αιτήσεις εγγραφής (περίπου 65) που είχαν υποβληθεί στην μεγάλη συγκέντρωση της 17ης Ιανουαρίου στη δημοτική βιβλιοθήκη και αποφασίστηκε να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση την προσεχή Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στο θεατράκι του ΣΦΓΤ για να συζητηθεί το θέμα που τέθηκε από τη μητρόπολη για την έξωση του Συνδέσμου από την Στέγη του.

Διαβάστε επίσης