Adv_Widget Adv_Widget Adv_Widget Adv_Widget

Νέα πρόσωπα οι υποψήφιοι του Θ. Μουριάδη – Ανακοινώνονται την ΤετάρτηΤο απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης πρόκειται να παρουσιάσει αρκετούς υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος» και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης. Την είδηση γνωστοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Παππάς, που συνεργάζεται και στηρίζει τον Θόδωρο Μουριάδη με το συνδυασμό του οποίου θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Ο Λεωνίδας Παππάς περιέγραψε τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο πλευρό του Θόδωρου Μουριάδη, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν ως υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι. Διευκρίνισε ότι θα ανακοινωθούν αρκετά πρόσωπα εκ των οποίων λίγα μόνο προέρχονται από την παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» και τη διοίκηση του πρώην δημάρχου Κωστή Σιμιτσή.

Ο κ. Παππάς, αναφερόμενος στους υποψηφίους του «Σύγχρονου Δήμου» έκανε λόγο για καινούργια πρόσωπα, ενώ χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο ως ανανεωμένο και ποιοτικό.

Εντωμεταξύ, προεκλογικά συνεχίζει να κινείται ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Κουνάκος. Πρόκειται να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις μαζί με τους υποψηφίους του στις 25 Ιανουαρίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Γρηγορίου. Μιλώντας στην ΠΡΩΙΝΗ ο κ. Κουνάκος εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, καθώς όπως εξήγησε η προσπάθειά του από τις πρώτες κιόλας ημέρες εκδήλωσής της συναντά τη θετική αντίδραση της τοπικής κοινωνίας. Θα περάσουμε σίγουρα στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, επεσήμανε ο Κώστας Κουνάκος, που για μία ακόμη φορά προέβλεψε αλλαγή των προεκλογικών δεδομένων με εξελίξεις οι οποίες θα μεσολαβήσουν. Μόνο που δεν τις περιέγραψε, ούτε τις τοποθέτησε χρονικά.

 

eXTReMe Tracker