Νέα συνάντηση φορέων της Νέας Καρβάλης

 Νέα συνάντηση φορέων της Νέας Καρβάλης

Νέα συνάντηση για τα προβλήματα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην ευρύτερη περιοχή του χωριού τους, επρόκειτο να έχουν χθες το απόγευμα οι εκπρόσωποι των φορέων της Νέας Καρβάλης. Θα συζητούσαν τη συγκρότηση της συντονιστικής επιτροπής και τους εκπροσώπους τους σε αυτήν. Τις επόμενες τους ενέργειες και την παρουσία τους ή όχι στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Στη συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθεί το θέμα της ενοικίασης και της αγοράς εξοπλισμού μέτρησης της ρύπανσης.

Εκπρόσωποι των φορέων της Νέας Καρβάλης διαμαρτύρονταν χθες επειδή όπως ισχυρίζονταν σε συνέχεια της λαϊκής συνέλευσης την περασμένη εβδομάδα, υπήρξαν συνέπειες σε επαγγελματίες οδηγούς- ιδιοκτήτες φορτηγών. Σε λίγες περιπτώσεις οδηγών που ήταν στη συνέλευση και διαμαρτυρήθηκαν προς τη ΒΦΛ φέρεται να έγινε αποκλεισμός. Αυτοί αποκλείστηκαν – λένε στη Νέα Καρβάλη- από τη μεταφορά του προϊόντος. Οι πληροφορίες που δεν γνωστοποιούνταν επώνυμα, αναφέρονταν σε γενικότερη αναταραχή μεταξύ των ιδιοκτητών φορτηγών που μεταφέρουν το λίπασμα της ΒΦΛ. Κάποιοι αποκλείστηκαν (λέγεται) και κάποιοι άλλοι τους συμπαραστέκονταν.

Σε γενικές γραμμές στη Νέα Καρβάλη οι φορείς συνεχίζουν να ασκούν κριτική μόνο προς τη ΒΦΛ αν και η εταιρία την απορρίπτει κατηγορηματικά. Οι σχέσεις ορισμένων φορέων με την εταιρία δεν είναι κι οι καλύτερες, γεγονός που έχει να συμβεί αρκετό καιρό.

Διαβάστε επίσης