• 18 Μαΐου 2024,

Νέες υποσχέσεις ΔΕΥΑΚ για την ύδρευση των Φιλίππων

 Νέες υποσχέσεις ΔΕΥΑΚ για την ύδρευση των Φιλίππων

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ μίλησε χθες ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μπάμπης Κουφατζής με αφορμή νέα προβλήματα και νέα παράπονα για την ύδρευση των Φιλίππων, επανέλαβε ότι πρόθεση της ΔΕΥΑΚ είναι να αντιμετωπιστούν τα συγκεκριμένα ζητήματα πριν από το καλοκαίρι.
Με την ευκαιρία, η πρόεδρος γνωστοποίησε ότι η ΔΕΥΑ Καβάλας κατέθεσε τρεις προτάσεις στο πρόγραμμα «ΦιλόΔημος», στο ειδικό κομμάτι των έργων ύδρευσης, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η αγορά δέκα χιλιάδων ψηφιακών υδρομέτρων, να συμπληρωθεί με επιπλέον απαραίτητο έργο η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού Άσπρης Άμμου με προϋπολογισμό 700.000 ευρώ κι επίσης να γίνουν και άλλες εργασίες συντήρησης στο Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων.
Σχετικά με τα προβλήματα ύδρευσης του δημοτικού διαμερίσματος Φιλίππων ο Μπάμπης Κουφατζής σημείωσε: «Στο χωριό υπάρχει ένα προβληματικό δίκτυο κι εμείς θα πρέπει να δώσουμε μια οριστική λύση. Αρχή έγινε με την αλλαγή προωθητήρα ενώ στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνεται η αγορά νέας αντλίας. Στους Φιλίππους υπάρχου μόνιμοι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΚ που ασχολούνται διαρκώς με τα προβλήματα της καθημερινότητας. Καταφέραμε να περιορίσουμε τα προβλήματα σε μία μόνο συγκεκριμένη περιοχή και πρόθεσή μας είναι να επιμείνουμε, ώστε τελικά να μην υπάρχουν παράπονα από τους κατοίκους όλου του χωριού».

Διαβάστε επίσης