Νέο κύμα κακοκαιρίας προ των πυλών …

 Νέο κύμα κακοκαιρίας προ των πυλών …

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ απο χθες Δευτέρα έχει ξεκινήσει να μας επηρεάζει ένα νέο κύμα κακοκαιρίας που θα φέρει επίσης βροχές , λιγότερες καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Η γνωστή αστάθεια των τελευταίων ημερών που έχει “φαρμακώσει” πολλές νύφες αφού έχει χαλάσει ουκ ολίγους γάμους το γλέντι των οποίων ήταν προγραγμματισμένο να γίνει σε εξωτερικό χώρο.

Όπου δεν υπάρχει εναλλακτική καταλαβαίνετε οτι το πίνεις το φαρμάκι και μάλιστα μονορούφι.

Για τον λόγο αυτό πάντα , όταν πρόκειται για γλέντι θα πρέπει να υπάρχει πάντα και το plan b , σε περίτπωση που δεν πάνε τα πράγματα έτσι όπως τα έχουμε υπολογίσει και τα έχουμε στο μυαλό μας.

Φαίνεται οτι το καλοκαίρι ξεκινάει απο την Πέμπτη και μετά που θα αφήσουμε πίσω μας οριστικά άλλο ένα κύμα κακοκαιρίας.

Θέλω να σας θυμίσω οτι πέρσι το Air Sea Show το απολαύσαμε υπό συνθήκες καύσωνα.

Είχε πάρει φωτιά η Καλαμαριά αν θυμάστε και φέτος κοιμόμαστε ακόμα με την λινή την κουβερτούλα τα βράδια.

Το μόνο που δεν θυμάμαι είναι αν πέρσι το Show είχε γίνει Ιούνιο ή αρχές Ιούλη.

Όπως και να έχει η ουσία είναι οτι το φετεινό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα δροσερό και οτι και να κάνει Ιούλιο και Αϋγουστο δεν μπορεί πλέον να μας τρομάξει.

Αφήστε που όπως λέει και ο λαός μας ο σοφός η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται.

Στην Καβάλα οι βροχές οι πολλές σύμφωνα με την πρόβλεψη θα πέσουν σήμερα Τρίτη και ίσως απο το μεσημέρι και μετά.

 

Μεγάλος νικητής των εκλογών στην Τουρκία ο Ερντογάν απο την πρώτη Κυριακή με ποσοστό που ξεπερνάει το 52% .

Δεύτερος ο Ιντζέ που πήγε αδιάβαστος και υπέστη μία πολύ σοβαρή ήττα την οποία καλείται την επόμενη μέρα ο ίδιος και το κόμμα του να διαχειριστούν.

Νομίζω οτιτην Ελλάδα την συμφέρει η επανεκλογή Ερντογάν αφού όλοι οι υπόλοιποι και κυρίως ο Ιντζέ είναι πιο ακραίοι και φανατικοί.

Θα είχαμε ακόμα πιο σοβαρά προβλήματα αν εκλεγόταν ο Ιντζέ απο οτι έχουμε σήμερα με τον Ερντογάν.

Το ερώτημα είναι τι κρύβει η επόμενη μέρα των εκλογών για τους Τούρκους πολίτες που βλέπουν την οικονομία της χώρας τους να πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο και να είναι έτοιμοι για capitals xontrols.

Ισως για τον λόγο αυτό και η ομιλία του Ερντογάν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που του δίνανε την νίκη και μάλιστα απο την πρώτη Κυριακή ήταν υποτονική και οχι τόσο πανυγηρική όπως πολλοί θα περιμένανε.

Ο Ερντογάν κέρδισε απο την πρώτη Κυριακή αλλά δεν πήρε την απόλυτη πλειοψηφία στην βουλή και αυτό ίσως να χαλάει λίγο τα σχέδια του Σουλτάνου που θα πρέπει να ψάξει για συνεργασίες.

 

Μου κάνει εντύπωση που η έντονη βροχόπτωση του Σαββάτου μετέτρεψε σε λίμνη αρκετούς δρόμους της πόλης γιατί ίσως τα φρεάτια δεν έχουν καθαριστεί και αυτό είναι θέμα και απο κάποιο σημείο και μετά πρόβλημα.

Ίσως θα πρέπει ο Δήμος να βγάλει συνεργεία με σκοπό να καθαρίσουν όλα τα φρεάτια προκειμένου να μπορούν να φεύγουν τα νερά της βροχής και να μην συσσωρεύονται στους δρόμους μετατρέποντας τους σε βραχονησίδες.

 

Απο την Τετάρτη ο Παύλος Δερμιτζάκης στην Καβάλα ,σηκώνει τα μανίκια και πιάνει δουλειά προκειμένου ο ΑΟΚ να γίνει και πάλι μεγάλος.

Την Τετάρτη πιθανόν θα γίνει η παρουσίαση η επίσημη και απο την επομένη ξεκινάει η ομάδα να δουλεύεται.

 

Μέχρι και ο Βαλντεράμα πανυγήρισε την μεγάλη νίκη της Κολομβίας απέναντι στους Πολωνούς.

Μεγάλη εμφάνιση και μεγάλη νίκη για την Κολομβία που περνάει στην επόμενη φάση και αποκτά το δικαίωμα να κοιτάει και πιο ψηλά.

Έχει την ομάδα και τους παίκτες που μπορεί να φτάσει στο φετεινό μουντιάλ πιο ψηλά.

Πάντως ο Βαλντεράμα που παρακολουθεί τις προσπάθειες της ομάδας του απο τις κερκίδες των γηπέδων της Ρωσίας παραμένει σε φόρμα διατηρώντας την πλούσα κόμη του.

Το ενδιαφέρον θα είναι ακόμα μεγαλύτερο όταν θα ξεκινήσουν οι νοκ – άουτ αγώνες.

 

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι ύποπτοι και ύπουλοι ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που είναι δύσκολη για την Ελλάδα που ταλαιπωρείται απο διάφορες παθογένειες.

Τα μέτωπα είναι πολλά και θα πρέπει για άλλη μια φορά να ανταπεξέλθουμε.

 

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης