Νέο ωράριο λειτουργίας φαρμακείων στο Ν. Καβάλας

 Νέο ωράριο λειτουργίας φαρμακείων στο Ν. Καβάλας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καβάλας μετά από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε την Πέμπτη 5 Νοέμβρη αποφάσισε ομόφωνα το ακόλουθο ωράριο με ισχύ από σήμερα Τρίτη 10 Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου:

Για την πόλη της Καβάλας συνεχόμενο ωράριο Δευτέρα έως και Παρασκευή 8 το πρωί με 4 το απόγευμα.

Τα απογεύματα θα εφημερεύουν 8 άτομα ανά ημέρα εναλλάξ από τις 4 το απόγευμα έως 8 το απόγευμα (1 ομάδα ανά ημέρα). Διανυκτέρευση ένα φαρμακείο ανά ημέρα με ωράριο 8 το απόγευμα έως 8 το πρωί.

Δημοτική κοινότητα Χρυσούπολης: Συνεχόμενο ωράριο Δευτέρα έως και Παρασκευή 8 το πρωί με 4 το απόγευμα. Διημερεύοντα- Διανυκτερεύοντα παραμένει το ίδιο πρόγραμμα, δεν τροποποιείται. Δημοτική κοινότητα Ελευθερούπολης: Συνεχόμενο ωράριο Δευτέρα έως και Παρασκευή 8 το πρωί με 4 το απόγευμα. Διημερεύοντα- Διανυκτερεύοντα παραμένει το ίδιο πρόγραμμα, δεν τροποποιείται. Δήμος και δημοτικές κοινότητες Θάσου: Συνεχόμενο ωράριο Δευτέρα έως και Παρασκευή 8.30 το πρωί με 4.30 το απόγευμα. Διημερεύοντα- Διανυκτερεύοντα παραμένει το ίδιο πρόγραμμα, δεν τροποποιείται. Για το ωράριο των περιφερειακών φαρμακείων: Συνεχόμενο ωράριο Δευτέρα έως και Παρασκευή 9 το πρωί με 5 το απόγευμα. (Δ. Τύπου)

 

Διαβάστε επίσης