• 18 Μαΐου 2024,

Νέστος Χρυσούπολης: Δηλώνει έδρα το γήπεδο της Νέας Καρβάλης

 Νέστος Χρυσούπολης: Δηλώνει έδρα το γήπεδο της Νέας Καρβάλης

Ο Νέστος δήλωσε συμμετοχή στη Γ` Εθνική και πλέον χρειάζεται… χρόνο.

Το καλύτερο για αυτόν είναι να αρχίσει το πρωτάθλημα το Νοέμβριο. Κάτι τέτοιο φαίνεται να μην απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Αναφορικά με το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει για έδρα, φαίνεται ότι καταλήγει σε αυτό της Νέας Καρβάλης, από τη στιγμή που στη φυσική του έδρα υπάρχει πρόβλημα λόγω των έργων που έχουν αρχίσει να εκτελούνται.

Το γήπεδο της Νέας Καρβάλης βέβαια μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ενός αγώνα Γ’ Εθνικής. Επίσης δεν είναι μεγάλη η χιλιομετρική απόσταση Χρυσούπολης-Καρβάλης. Στα υπόλοιπα, αυτή την εβδομάδα θα οριστικοποιηθεί η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου. Αυτό θα γίνει (μάλλον) την Πέμπτη. Θα συμμετέχει στη θέση του προέδρου ο Δήμαρχος, Σάββας Μιχαηλίδης;

Είναι ένα ερωτηματικό αν και θεωρείται βέβαιο ότι ο Σάββας Μιχαηλίδης θα βοηθήσει την ομάδα σε μεγάλο βαθμό. Αυτός ουσιαστικά θα κινεί τα νήματα. Παράλληλα γίνονται επαφές για το νέο προπονητή.

Εδώ ο Νέστος πάει να κάνει την έκπληξη με έμπειρο πολύ γνωστό προπονητή, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία. Δε νομίζουμε ότι είναι ένας από αυτούς που τα ονόματα τους έχουν γραφτεί στον τύπο τα τελευταία 24ωρα.

Επίσης δεν είναι καθόλου σίγουρο -χωρίς να το αποκλείουμε εντελώς- ότι τη θέση του τεχνικού διευθυντή θα αναλάβει ο Αντώνης Κασδοβασίλης, ο οποίος θήτευσε και ως προπονητής στο Νέστο. Γενικά οι εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι θα τρέξουν μάλλον μετά την Πέμπτη.

Φυσικά πρέπει να δημιουργηθεί πολύ γρήγορα το νέο ρόστερ της ομάδας. Ο νέος προπονητής πρέπει με το «καλημέρα» να βρει και παίκτες. Ο Νέστος ποντάρει πολύ στην πρόσληψη ενός προπονητή με όνομα καλό, προκειμένου να προσελκύσει αυτό το όνομα και παίκτες.

Εν ολίγοις αναμένεται εβδομάδα με γεμάτο ρεπορτάζ γύρω από την ομάδα της Χρυσούπολης…

Διαβάστε επίσης