Νέστος: Προς την έξοδο ο Κούτεφ, συμφωνία με Μιχαλάκη

 Νέστος: Προς την έξοδο ο Κούτεφ,  συμφωνία  με Μιχαλάκη

Μετά από 2,5 χρόνια φαίνεται ότι χωρίζουν οι δρόμοι του Νέστου με το Βούλγαρο πλάγιο επιθετικό, Ντανιέλ Κούτεφ που πέρσι είχε 29 συμμετοχές και 6 γκολ.

Ο Κούτεφ έχει προτάσεις από ομάδες της Βουλγαρίας αλλά δεν αποκλείεται να συνεχίσει και σε Ελληνική ομάδα. Το πρόβλημα με το Νέστο, ήταν ότι πέρσι έχανε όλη την εβδομάδα αρκετές προπονήσεις αφού αναγκαστικά πηγαινοερχόταν από τη Βουλγαρία.

Εν τω μεταξύ το τυπικό απέμεινε για να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Ταξιάρχη Μιχαλάκη που είναι 28 ετών, αγωνίζεται πλάγια στα δεξιά και αριστερά με προϋπηρεσία σε Αιολικό και Ερμιονίδα.  Είναι ένας παίκτης που συνεργάστηκε πέρσι με το Δημήτρη Μαγκαφίνη στο σύλλογο της Ερμιονίδας(όπως και ο Μαζιώτης).

Παράλληλα  οριστικοποιήθηκε η απόκτηση του 25χρονου αμυντικού μέσου,  Άκη Μαζιώτη που πέρσι αγωνίστηκε και αυτός στην Ερμιονίδα ενώ στα παρελθόν έχει περάσει από Βύζαντα  Μεγάρων, Πλατανιά και Πανηλειακό

Στο ρόστερ του Νέστου προστέθηκε  και ο νεαρός Νίκος Καστανίδης που έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο Λεκάνης και Βύρων Καβάλας.  Αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραμονής του Γιώργου Τσίτση, που πέρσι αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος.

*Πιέσεις για έτοιμο χλοοτάπητα

Η διοικούσα του Νέστου, πιέζει το Δήμο Νέστου, να τοποθετήσει έτοιμο χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο, προκειμένου να μην αναγκαστεί η ομάδα να παίξει ένα πολύ μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος σε άλλη έδρα του νομού Καβάλας.

Οι λύσεις είναι δυο. Η μια, ο έτοιμος χλοοτάπητας και η άλλη, να γίνει επανασπορά.

Με την επανασπορά, ο Νέστος θα… ταλαιπωρηθεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επίσης θα χάσει και σε οικονομικό επίπεδο, με τα διαρκείας αλλά και τις διαφημίσεις, αν  δε παίξει γρήγορα στη φυσική του έδρα.

Με τον έτοιμο χλοοτάπητα τα πράγματα, σαφώς θα είναι πιο ευνοϊκά για την ομάδα.

Ο Δήμαρχος Νέστου κ. Τσομπανόπουλος εξετάζει το θέμα και κάπου είναι στη… μέση.  Πάντως η απόφαση όποια και να είναι, πρέπει να παρθεί άμεσα. Η προετοιμασία του Νέστου ξεκινάει την Κυριακή και οι προπονήσεις θα γίνονται στο βοηθητικό της Χρυσούπολης αλλά και σε γειτονικά γήπεδα.

 

Διαβάστε επίσης