• 24 Απριλίου 2024,

Νίκες για Νέστο και Αετό(ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τη Χρυσούπολη)

 Νίκες για Νέστο και Αετό(ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τη Χρυσούπολη)

Στο ντεμπούτο του Αντώνη Δρακόπουλο στον πάγκο , ο Νέστος κατάφερε έστω και δύσκολα να πάρει  μια πολύτιμη νίκη με 1-0 επί του Ορφέα Ξάνθης.   Επίσης για πρώτη φορά έπαιξε ο Βέρα και ο Πέδρο Φεράρι που έχουν καλά στοιχεία αλλά σίγουρα χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους.

Ο Νέστος είχε δυο δοκάρια και την υπεροχή απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε περισσότερο με κλειστή άμυνα και απείλησε λίγες φορές την εστία του Αθανασίου. Γενικά δεν είχε πολλές κλασσικές ευκαιρίες το ματς.

Ο Δρακόπουλος ανακάτεψε την τράπουλα στο β` μέρος βλέποντας ότι η ομάδα δύσκολα φτάνει στην τελικά προσπάθεια.

Στο 18` το σουτ του Κοβάτση σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 23` από σέντρα του Καραγκιόζη Ι ο Χούσινετς παραλίγο αυτογκόλ με κεφαλιά. Στο 51` το σουτ του Βέρα με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Ρούφος. Στο 60` ο Μαλαδένης πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Φεράρι από την ωραία πάσα του Βέρα. Στο 68` καλή ευκαιρία για τον Ορφέα μετά από φάουλ του Πασχαλάκη και κεφαλιά του Τσαμπάζ.  Στο 69` απείλησε ο Νέστος με τον Ναουμίδη και στο 70` ο Ορφέας με τον Β. Καραγκιόζη.  Στο 80` από κεφαλιά του Φραγκούλη,  η μπάλα βρήκε το χέρι του Μαλαδένη και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Χούσινετς για το 1-0 ενώ πήγε στην κερκίδα και αφιέρωσε το γκολ στον Κρολ που έφυγε από την ομάδα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Νέστος: Αθανασίου, Μπαντάνης, Φραγκούλης, Χούσινετς, Ναουμίδης, Κοβάτσης 90` Αϊβάζογλου, Μαϊντανός 77` Φαμπιόλ, Τσάκωνας, Βέρα 83` Παυλακάκης, Φεράρι, Αρετάς 50` Παπαδόπουλος.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τσαμπάζ,  Κατρανίτσας, Μπουνταγκίδης, Μαλαδένης 87` Μακράκης, Ιμέρ, Β. Καραγκιόζης, Τορομανίδης, Πασχαλάκης, Ι. Καραγκιόζης, Μουμίνογλου 77` Ξαντινίδης.

 

Ο Αετός  Ορφανού το βιολί του και 3-1 τον Μ. Α Ξηροποτάμου

Ο Αετός ήταν πολύ καλός στο Β` μέρος και συνέχισε το… βιολί του.  Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Σίτσα κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 στο 20` ύστερα από ωραία προσπάθεια του Δουμάνη και σουτ του Καραγιαννίδη.

Στο 58` ο Παπίτσας ισοφάρισε με γυριστή κεφαλιά. Στη συνέχεια ο Αετός με πολύ ωραία προσπάθεια και γυριστό βολές του Σωκράτη Κωνσταντινίδη έκανε το 2-1. Στο 79` ο Δουμάνης με ατομική προσπάθεια και πλασέ έκλεισε το σκορ σε 3-1.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Αετός: Τοπαλίδης, Παυλίδης, Κάπατζης, Κωνσταντινίδης, Μαυρομάτης, Καραγιαννίδης, Ελέζι 83` Γκουντούνας, Τσαπέγια Φ, Τσαπέγια Γ 80` Σαλπιγγίδης, Δουμάνης 85` Ρίντα, Μαυρίδης 60` Σαββατιανός.

 

 

Διαβάστε επίσης