Νίκη για Αετό, ισοπαλία ο Νέστος, αποτελέσματα και βαθμολογία στη Γ` Εθνική

 Νίκη για Αετό, ισοπαλία ο Νέστος, αποτελέσματα και βαθμολογία στη Γ` Εθνική

Νέστος- ΑΕ Καλαμπακίου 2-2 :  Με δύο πρόσωπα έσωσε την παρτίδα στο τέλος

Με δυο πρόσωπα παρουσιάστηκε ο Νέστος. Στα πρώτα 45 λεπτά δεν ικανοποίησε με την απόδοση του ενώ στην επανάληψη είχε την υπεροχή, έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά έσωσε την παρτίδα στην τελευταία φάση του αγώνα.

Η είσοδος του Μαϊδανού στο 66` έδωσε φρεσκάδα στο Νέστο και οι γηπεδούχοι πίεσαν σε μεγάλο βαθμό. Η ΑΕ Καλαμπακίου χτύπησε στις αντεπιθέσεις ενώ είχε καλή παρουσία στο πρώτο μέρος.

Στο 7` παράλληλη σέντρα του Καλαϊτζίδη, δεν πρόλαβε ο Στάικος και χάθηκε η ευκαιρία. Στο 12` φάουλ του Γκουτσίδη, πλασέ του Χούσινετς μόλις άουτ. Στο 21` κακή εκτίμηση του Αθανασίου, ο Στάικος με ανάποδο ψαλίδι το 0-1. Στο 27` φάουλ του Μελισσόπουλου κεφαλιά του Μκριτσιάν το 1-1.  Στο 54` μόνος του ο Νύκταρης απέναντι στον Παγκάκη σούταρε για να σώσει ο τελευταίος με τα πόδια. Στο 71` σουτ του Γκουτσίδη η μπάλα μόλις άουτ. Στο 77` μόνος του ο Καθάριος κάνει το σουτ για να σώσει ο θετικός Παγκάκης. Στο 79` σε  αντεπίθεση η ΑΕ Καλαμπακίου το 1-2 με δυνατό σουτ ο Στάικος το 1-2.

Στο 81` μόνος του ο Χούσινετς κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ. Στο 90` σε κενή εστία σουτάρει ο Μελισσόπουλος αλλά τα σώματα των αμυντικών απομακρύνουν σε κόρνερ.  Στο 94` φάουλ που εκτελεί ο Αθανασίου και με κεφαλιά ο Μκριτσιάν κάνει το 2-2.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Νέστος: Αθανασίου, Καθάριος, Αρετάς, Χούσινετς, Μκρτσιάν,  Ευθυμιάδης 60` Παπαδόπουλος, Φ. Τσαμπέγια, Νύκταρης 66` Μαϊδανός, Μπέλιτς 28` λ.τ Τσαμπέγια Γ  65` λ. τ Τσελέπης,  Γκουτσίδης, Μελισσόπουλος.

ΑΕ Καλαμπακίου: Παγκάκης, Θεοδοσιάδης, Ντόβας, Τσερκέζος, Κωνσταντινίδης, Καλαϊτζίδης 74` Τζιβανάκης, Κασαπίδης 46` Κεσίδης, Κλόγκερι, Στάικος, Βασιλειάδης, Παυλίδης 60` Μαυροβασίλης.

 

ΠΑΟ Κοσμίου- Αετός Ορφανού 1-4: Κυριάρχησε στο β` μέρος

Πρώτη νίκη για τον Αετό στο πρωτάθλημα που ήταν σπουδαίος στο β` μέρος ενώ στην αρχή συνάντησε δυσκολίες από τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν στο σκορ. Σε πολύ καλή μέρα ο Δουμάνης που έκανε τη διαφορά.

Ο Μαυράκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ  το 1-0  για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στο 3ο λεπτό.   Φάουλ του  Δουμάνη στο 19′, την απευθείας το  οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 29`  νέα απειλή από Δουμάνη προς την εστία του Κοσμίου, αλλά οι αμυντικοί των γηπεδούχων “έπεσαν” πάνω στο σουτ του, με την μπάλα να φεύγει κόρνερ.

Στο 45+ το 1-1 με τον Γ. Παυλίδη σε φάση διαρκείας ενώ προηγήθηκε δοκάρι.

Ο Δουμάνης με εκτέλεση πέναλτι στο 50′ λεπτό (δοκάρι και μέσα) νικάει τον Δεληγιάννη με τον Αετό Ορφανού να “γυρνάει” το ματς. Στη φάση αποβλήθηκε ο Ζαγγουλός των γηπεδούχων.

Ο Δουμάνης στο 67ο λεπτό πιάνει ένα άπιαστο σουτ το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του Δεληγιάννη, αφού βρήκε το δοκάρι, κάνει το 1-3.

Χρίζεται σκόρερ μετά τον Γιάννη και ο Νίκος Παυλίδης που κάνει το 1-4 για την ομάδα του απέναντι στο Κόσμιο των 10 ποδοσφαιριστών.

ΠΑΟ Κοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος 78` Βούλγαρης , Τζατζανάς 60` Τριάντος, Πλασταράς, Ζαγγουλός, Λεβεντέλης, Μαυράκης, Χατζητουλούσης, Ρουμπιές, Κυριακόπουλος 89` Ταχτσόγλου , Στοΐνοβιτς 62` Πανιάδης.

Αετός Ορφανού (Σίτσας): Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Κάπατζης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης Ν., Καραγιαννίδης, Ελέζι 65` Προβατίδης , Δαγκούλης 75` Χρυσικός , Παυλίδης Γ 78` Δουζδαμπάνης., Δουμάνης, Σαββατιανός 60` Πατσιαβάς.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ` Εθνική(2η αγωνιστική)

Εθνικός Σιδ/ρου – Απόλλων Παραλιμνίου 1-1

Καβάλα – Κεραυνός Πέρνης 0-0

ΠΑΟ Κοσμίου – Αετός Ορφανού 1-4

Ασπίδα Ξάνθης – Άρης Αβάτου 0-3

Ορφέας Ξάνθης – Αλέξανδρος Κιλκίς 1-1

Εθνικός Αλεξ/πολης – Πανσερραϊκός 0-1

Νέστος Χρυσούπολης – ΑΕ Καλαμπακίου 2-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Άρης Αβάτου 6 (6-0)
  2. Πανσερραϊκός 6 (5-0)

3.Ορφέας Ξάνθης 4 (4-3)

  1. Εθνικός Σιδηροκάστρου 4 (2-1)
  2. Καβάλα 4 (1-0)
  3. Αετός Ορφανού 3 (6-4)
  4. Ασπίδα Ξάνθης 3 (1-3)
  5. Νέστος Χρυσούπολης 2 (2-2)

9.Αλέξανδρος Κιλκίς 2 (1-1)

  1. Απόλλων Παραλιμνίου 1 (1-2)

11.Κεραυνός Πέρνης 1 (0-1)

  1. ΑΕ Καλαμπακίου 1 (2-6)

13.Εθνικός Αλεξ/πολης 0 (0-4)

  1. ΠΑΟΚ Κοσμίου 0 (1-5)

 

 

Διαβάστε επίσης