• 19 Απριλίου 2024,

Νοίκιασε την Τόσκα ο όμιλος Μουζενίδη;

 Νοίκιασε την Τόσκα ο όμιλος Μουζενίδη;

Μια ανάρτηση σε ιστοσελίδα τουριστικού περιεχομένου φαίνεται ότι αποκαλύπτει τα νέα σχέδια Mουζενιδη για την πόλη και το Nόμο Kαβαλας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο όμιλος νοίκιασε για τα επόμενα χρόνια την Τόσκα. Με την επιχείρηση είχε συνεργασία φέτος το καλοκαίρι αφού εκμεταλλεύονταν 20 δωμάτια. Η συνεργασία επεκτείνεται κι όπως λέγεται θα αφορά όλη την Τόσκα. Το όνομα της Τόσκα θα γίνει ” Τόσκα ΒΟΜΟ club” από τα αρχικά του Mπορις Μουζενίδη. Το γεγονός θα σημαίνει και αύξηση των πτήσεων από τη Ρωσία στην Καβάλα το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο όμιλος Μουζενίδη θα ανακαινίσει ριζικά την ΤΟΣΚΑ στην οποία και θα υποδέχεται αποκλειστικά Ρώσους τουρίστες.

Η ανάρτηση στην ιστοσελίδα money and tourism.gr  αναφέρει:

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ακόμη ένα ξενοδοχείο στον όμιλο ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ

Ακόμη ένα ξενοδοχείο εντάσσει στο χαρτοφυλάκιό του ο όμιλος Μουζενίδη, ο οποίος αναπτύσσεται ραγδαία και στο κομμάτι αυτό.

Μετά την μεγάλη επιτυχία, να εξασφαλίσει τις πτήσεις από και προς Ελλάδα της VIM – AVIA, προσφέροντας υπηρεσίες σε Ρώσους τουρίστες που θα έχαναν τις διακοπές τους και την πολύ μεγάλη διαφήμιση που κεφαλαιοποίησε η Ellinair στη Ρωσία, ο όμιλος υπογράφει την μακροενοικίαση σημαντικού ξενοδοχείου στην Βόρειο Ελλάδα, σε περιοχή που εξυπηρετεί με απευθείας πτήσεις η Ellinair.

Το τετράστερο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει ως Bomo Club την ερχόμενη τουριστική περίοδο, αφού ανακαινιστεί με ένα επενδυτικό πρόγραμμα 2 εκ. €, μόνο για ενήλικες (adults only). Πρόκειται για μια μονάδα 100 δωματίων, με ιδιόκτητη εξαιρετική παραλία.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις προχθές ο όμιλος Μουζενίδη, ανακοίνωσε την προσθήκη στη συλλογή Bomo CLUB, των ξενοδοχείων Olimpus Grand Resort 4 * στην Πιερία και το Calamos Beach Hotel στην Αττική. Τα ξενοδοχεία αυτά είναι σχεδιασμένα για οικογένειες με παιδιά. Η αλυσίδα ξενοδοχείων κάτω από τον έλεγχο της εταιρείας χαρτοφυλακίου του Ομίλου Μουζενίδης διαθέτει μονάδες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδα, Χαλκιδική, Κρήτη, Πιερία, Αττική, Εύβοια και Αθήνα.

Σύμφωνα με την εταιρεία «Μουζενίδης Travel», η εταιρεία βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση για νέα ξενοδοχεία που πληρούν τα κριτήριά της, ενώ επιπλέον, υπάρχει στρατηγική απόφαση για την επέκταση του δικτύου και εκτός της περιοχής της Μεσογείου και αυτή τη στιγμή γίνονται διαπραγματεύσεις με αρκετά ξενοδοχεία στη Γεωργία.

Τo Bomo CLUB είναι μια συλλογή Ελληνικών Ξενοδοχείων: Υψηλές ποιοτικές προδιάγραφες, ένας μοναδικός συνδυασμός υπηρεσιών και αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας, περιλαμβάνει η έννοια του Bomo Club. Το Boom Club είναι μια αλυσίδα ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων κλαμπ και ξενοδοχειακών θέρετρων 3 και 4 αστέρων υπό τη διαχείριση του holding της εταιρείας Mouzenidis Group.

Τα οφέλη των Bomo Club ξενοδοχείων περιλαμβάνουν τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας, που αναπτύχθηκαν από το τουριστικό πρακτορείο Μουζενίδης Travel: Οι σύγχρονες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις συμπληρώνονται με τις προτεινόμενες υπηρεσίες των πελατών, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη συνάφειά τους με τις ανάγκες των πελατών.

Διαβάστε επίσης