• 18 Απριλίου 2024,

Νικηφόρο το τελευταίο τεστ του ΑΟΚ με 2-0 επί του Μ. Α Ξηροποτάμου

 Νικηφόρο το τελευταίο τεστ του ΑΟΚ με 2-0 επί του Μ. Α Ξηροποτάμου

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε στο Περιγιάλι το τελευταίο τεστ του ΑΟΚ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Το Καβαλιώτικο συγκρότημα επικράτησε με 2-0 επί του Μ. Α Ξηροποτάμου. Τα γκολ πέτυχαν ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος στο 15` με πέναλτι και ο  Γιαλαμούδης με σουτ στο 25` αφού πρώτα έκρυψαν τη μπάλα Κεϊτά και Ρομπέρ. Στο 47` ο Κεϊτά είχε σουτ στο  οριζόντιο δοκάρι. Ο ΑΟΚ ήταν καλύτερος στο Α` μέρος ενώ ο Ξηροπόταμος απείλησε από το 60` και μετά, όπου είχαμε δυο εξαιρετικές αποκρούσεις του Δήμιζα σε κεφαλιά του Τσιάρα(60`) και σε σουτ του Καραγκοζίδη(65`). Ο Κώστας Ανυφαντάκης έκρυψε τα χαρτιά του ενόψει της πρεμιέρας.

 

Ο Νίκος Σουμουλίδης παρακολούθησε το παιχνίδι του Νέστου με τον Αρη Αβάτου.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Σέχου, Αλιατίδης, Ψάλτης, Γ. Παπαδόπουλος, Θωμαϊδης, Αδαμάκης, Ρομπέρ, Κεϊτά.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Τζιτζιφάκος, Βαλαβανόπουλος, Παγκάκης, Σεραντί, Ζαρωτιάδης, Παυλίδης, Μπλιός, Χέσους και Τσακιρίδης.

Μ. Α Ξηροποτάμου: Μπόσκος, Κεχαγιάς, Κομπάζης, Τσιάρας, Γκαρακλίδης, Κυσσίδης Θ, Βουτσινάς, Καραγκιοζίδης, Μπερούκας, Μαυροβασίλης, Κουμπρόγλου.

Στην αποστολή και ορισμένοι από αυτούς αγωνίστηκαν: Βραμέντζαλης, Αμαραντίδης, Παπίτσας, Αρμεν, Κιουμουρτζής, Δράμπαλης, Κέντογλου, Κυσσίδης Κ. Σταμπουλής, Τσοχαταρίδης, Παυλίδης,

Χριστοφορίδης, Μαργαρίτης.

Στο Περιγιάλι ο Μπύρος με το Διγκόζη

Στο Βοηθητικό του Περιγιαλίου παρακολούθησαν το πρώτο ημίχρονο ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας  Γιάννης Μπύρος και ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Διγκόζης. Μαζί τους και οι ποδοσφαιριστές Ρεβυθόπουλος και Μαρκόπουλος.

Δοκιμάστηκε νεαρός παίκτης από τη Βενεζουέλα στον ΑΟΚ

Στο β` μέρος αγωνίστηκε για περίπου 30 λεπτά με τον ΑΟΚ κόντρα στον Ξηροπόταμο ο 21χρονος Χέσους Δουλαρ από τη Βενεζουέλα.

Αγωνίστηκε πέρσι  σε ομάδα της πατρίδας του, τη Ντεπορτίβο. Είναι επιθετικός μέσος.  Επίσης έπαιξε και ο Σεραντί στο β` μέρος.

Διαβάστε επίσης