• 19 Μαΐου 2024,

Νίκος Καραμπιμπέρης στους 93,7: « Είχαμε πλάνο διετίας που έγινε πλάνο δυο μηνών»

 Νίκος Καραμπιμπέρης στους 93,7: « Είχαμε πλάνο διετίας που έγινε πλάνο δυο μηνών»

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Καραμπιμπέρης στους 93,7 μιλώντας για τη χρονιά που έφυγε τόσο στον ΠΑΟΚ Καβάλας όσο και τον Ηρακλή όπου διετέλεσε τεχνικός διευθυντής για μερικούς μήνες.  Επίσης είπε την άποψη του και για τον ΑΟΚ.

Αναλυτικά.

*Για τον Ηρακλή Καβάλας: « Το πιο σημαντικό είναι που έμεινε η ομάδα στην Α` κατηγορία. Μπράβο στην προσπάθεια που έγινε όταν στην ομάδα άλλαξαν τα πάντα και έφυγαν πρωτοκλασάτοι  ποδοσφαιριστές.  Με τον Ελβετό είχαμε πλάνο διετίας που έγινε πλάνο δυο μηνών.  Ξεκινήσαμε το περασμένο καλοκαίρι να κάνουμε κάτι πολύ δυνατό. Ξοδεύτηκαν χρήματα. Έδωσε  λεφτά ο Ελβετός αλλά και οι άνθρωποι του Ηρακλή.  Κάπου… κόλλησε. Όλα τελειώσανε γρήγορα και μείναμε αρκετοί ξεκρέμαστοι από την όλα κατάσταση. Ο κ. Κατίρης έμεινε στην ομάδα και είναι άξιος συγχαρητηρίων.  Κρίμα που έφυγε ο Κώστας Οικονομόπουλος. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και χαίρομαι που είμαστε φίλοι. Κράτησε τον Ηρακλή στα δύσκολα»

 

*Για τον ΠΑΟΚ Καβάλας: « Με τον ΠΑΟΚ ο στόχος ήταν να σωθεί η ομάδα όσο το δυνατό γρηγορότερα. Δεν ήταν αρχικά στόχος ο πρωταθλητισμός.  Θέλαμε να προωθηθούν παιδιά από το εφηβικό τμήμα.  Προέκυψε η άνοδος. Η πορεία ήταν πολύ καλή. Εγώ πάντως χάρηκα που ο ΠΑΟΚ δε βγήκε κατηγορία.

Αν γινόταν κάτι τέτοιο η ομάδα θα είχαμε διαλύσει.  Δε μπορεί ένας άνθρωπος να σηκώσει το βάρος το οικονομικό.  Δε μπορεί να πληρώνει μόνος του ο πρόεδρος.  Έγινε πάντως πολύ καλή δουλειά.  Συγχαρητήρια στον προπονητή τον κ. Θεόδωρο Τερζόγλου που παρά τις δυσκολίες δημιούργησε μια πολύ καλή ομάδα. Ηταν δική μου επιλογή και ξεχώρισε και για το ήθος του»

 

*Για τον αν υφίσταται η Evroteam: « Δεν υφίσταται πλέον η Evroteam.  Ο Ελβετός έχει πολλούς μήνες να εμφανιστεί. Τα παιδιά κάνουν προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ».

 

*Για Σιδηρόπουλο και Δουρτμέ: « Είναι δυο μεγάλα ταλέντα. Πήγαν στην Ξάνθη και δοκιμάστηκαν το χειμώνα. Ηρθαν και τους είδαν από τον ΠΑΟΚ. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν εδώ ο Αλεξανδρίδης και ο Μπορμπόκης από τον ΠΑΟΚ αφού υπάρχει επίσημη συνεργασία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.   Επίσης τους παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός.   Από τον ΑΟΚ δεν είχα καμία ενόχληση και για τους δυο.

Είναι Καβαλιωτάκια αλλά δυστυχώς μας έχουν πλησιάσει γι` αυτούς τρεις ομάδες Α` Εθνικής ενώ ο ΑΟΚ θα μπορούσε να τους δει σε κάποια παιχνίδια αφού έπαιξαν βασικοί με τη μεγάλη ομάδα στη Β` κατηγορία».

*Για τον ΑΟΚ: « Ο σχεδιασμός ειδικά το τελευταίο καλοκαίρι ήταν καταστροφικός. Δεν υπήρχε πλάνο. Φυσικά και δε φταίνε οι άνθρωποι που έβαλαν τα χρήματα τους. Δε ρίχνω ευθύνες σε αυτούς.

Εγώ πρώτα απ` όλα είμαι ΑΟΚ. Υπηρέτησα τον ΑΟΚ. Έπαιξα μπάλα, ήμουν προπονητής επί Ψωμιάδη εποχή στην Κ-20 αλλά και μετά στην ομάδα του Περιφερειακού. Δυστυχώς παιδιά από την Καβάλα πάνε να χαθούν. Μιλάω για τον Μπλιό αλλά και για τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο. Φυσικά δεν ξέρω τι γίνεται στα εσωτερικά ούτε επεμβαίνω στο έργο του προπονητή. Σίγουρα όμως πρέπει να παίζουν παιδιά μέσα από την Καβάλα. Εγώ δε λέω να μην έρχονται και έμπειροι αλλά ο ΑΟΚ πρέπει να μαζέψει ότι καλύτερο υπάρχει στο νομό.  Επέμενα και με τον Ψωμιάδη να παίζουν κάποια νέα παιδιά που είχαμε τότε. Οι περισσότεροι από αυτούς τώρα κάνουν καριέρα σε ομάδες της Α` Εθνικής.

Πρέπει να γίνει μια οργανωμένη προσπάθεια για να ξεφύγει ο ΑΟΚ από τη Γ` Εθνική. Είναι μια κατηγορία που δεν αξίζει να παίζει.

Διαβάστε επίσης