Νίκος Πενταζίδης: « Τελικός το ματς του Σαββάτου»

 Νίκος Πενταζίδης: « Τελικός το ματς του Σαββάτου»

Για την ήττα της Καβάλας στην έδρα του Χολαργού αλλά και για το παιχνίδι που έρχεται στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με το Ηράκλειο, μίλησε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Πενταζίδης στους 93,7.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση:   Η γνώμη σου για το ματς που πέρασε μέσα στο Χολαργό;

Απάντηση: Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν καλοί. Μετά κάναμε πολλά λάθη στο επιθετικό κομμάτι. Γενικά μας έλειπε η συγκέντρωση.  Ημασταν άστοχοι ενώ ο Χολαργός βρήκε ρυθμό, πέτυχε εύκολα καλάθια και η ομάδα μας… κατέρρευσε. Ηταν δύσκολη η συνέχεια.  Τα μόνα θετικά που κρατάμε είναι το πρώτο δεκάλεπτο όπου ήμασταν κοντά στο σκορ  αλλά και το τελευταίο που κάναμε ένα καλό σερί 28-13 αλλά όταν όλα είχαν κριθεί. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάποιοι παίκτες έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων.

Ερώτηση: Φάνηκαν οι απουσίες που είχε η ομάδα;

Απάντηση: Σίγουρα φάνηκαν. Δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ ενώ τα περισσότερα παιδιά είναι άπειρα. Δεν είχαμε λύσεις. Πρέπει να ξεχάσουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα το ματς με το Χολαργό.

Ερώτηση: Τώρα η Καβάλα BC έχει μπροστά της, ίσως το πιο κρίσιμο ματς της περιόδου;

Απάντηση: Το ματς με το Ηράκλειο είναι ένας τελικός. Παιχνίδι δίχως αύριο. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει ο κόσμος. Πρέπει να το καταλάβει ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και να έρθει στην Καλαμίτσα.  Αν χάσουμε κινδυνεύουμε ακόμη και με υποβιβασμό. Επίσης και στα πλέι άουτ να πάμε , δεν πρέπει να κουβαλάμε ήττα από το Ηράκλειο στην έδρα μας. Η ήττα για μας θα είναι καταστροφή.

Θέλουμε να κερδίσουμε αλλά αν γίνεται να καλύψουμε και τη διαφορά της ήττας του πρώτου αγώνα στο Ηράκλειο.

Ελπίζω να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Θα χρειαστεί σίγουρα μεγάλη προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης