• 25 Απριλίου 2024,

Νίκος Πενταζίδης: «Το μόνο άσχημο ο τραυματισμός του Φλιάτη»

 Νίκος Πενταζίδης: «Το μόνο άσχημο ο τραυματισμός του Φλιάτη»

Δηλώσεις για τη νίκη της Ένωσης μέσα στην Κομοτηνή έκανε ο προπονητής Νίκος Πενταζίδης.

Αναλυτικά: «Σίγουρα αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο που ήμασταν λίγο άστοχοι αφού δεν μπήκανε κάποια ελεύθερα σουτ, στη συνέχεια επιβάλαμε το ρυθμό μας. Αποκορύφωμα το τρίτο δεκάλεπτο που ξεφύγαμε γύρω στους 20 με 25 πόντους.

Από εκεί και πέρα κάναμε διαχείριση του σκορ και δώσαμε την ευκαιρία στα υπόλοιπα παιδιά να παίξουν. Αυτό που κρατάω σαν προπονητής είναι ότι για μια άλλη αγωνιστική κρατήσαμε μια ομάδα κάτω από τους 60 πόντους. Στα τελευταία  10 παιχνίδια έχουμε μέσο όρο στην άμυνα παθητικό 60 πόντους και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για τη συνέχεια.

Αν συνεχίσουμε έτσι είμαστε σε καλό δρόμο. Το μόνο άσχημο είναι ο τραυματισμός του Γιώργου Φλιάτη. Θα περάσει από μαγνητική για να δούμε ακριβώς τι ζημιά έπαθε. Ευχόμαστε να μην είναι σοβαρό γιατί χάσαμε ήδη από τραυματισμό το Νταλό που ήταν το βασικό μας πεντάρι. Αν χάσουμε και το βασικό μας τεσσάρι, σίγουρα θα είναι πολύ μεγάλο πλήγμα για την ομάδα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο»

Ο Νίκος Πενταζίδης μίλησε και τη συνέχεια του πρωταθλήματος τονίζοντας τα εξής: « Η Λευκάδα έκανε την ήττα στα Πεύκα. Αυτό που κοιτάμε εμείς είναι η δική μας ομάδα.  Το καλό είναι ότι έχουμε δυο παιχνίδια στην έδρα μας με Φάρσαλα και Λαμία. Θεωρώ ότι μπορούμε να τα κερδίσουμε αν παίξουμε κανονικό μπάσκετ. Μετά πάμε στη Γέφυρα και ξεκινάνε οι δύσκολοι αγώνες μετά τα δυο εντός. Πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και συγκεντρωμένοι.

Φυσικά να δούμε πως θα πάει ο Γιώργος ο Φλιάτης. Αν έχουμε μια ακόμη απώλεια ενός παίκτη, τότε καταλαβαίνεται ότι η διαχείριση που πρέπει να κάνουμε είναι πολύ διαφορετική».

Διαβάστε επίσης