Νίκος Σαμπανίδης: «Πρωτάθλημα και άνοδο με τον κόσμο στο πλευρό μας…»

 Νίκος Σαμπανίδης: «Πρωτάθλημα και άνοδο με τον κόσμο στο πλευρό μας…»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΚ, Νίκος Σαμπανίδης, μίλησε στο soccerpractor και τον Θεόφιλο Ψυχογιό.

Ο υψηλόσωμος στράικερ έκανε την Τρίτη την πρώτη προπόνηση, στη δεύτερη θητεία του στα γαλάζια και επεσήμανε: “Βρήκα πολύ ωραίο κλίμα, πολύ οικογενειακό στα αποδυτήρια. Νιώθω άνετα με τα παιδιά, βρήκα πρόσωπα που είχα αφήσει εκεί, ένιωσα ζεστά.

Το προπονητικό τιμ και το σταφ με καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα με προσέγγισε ωραία και με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Σήμερα στην πρώτη προπόνηση κατάλαβα ότι στον προπονητή (σ.σ. Τίμος Καβακάς) αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο η ομάδα, είναι πολύ ελκυστικό, αρέσει και σε εμένα αυτό”.

Για να συνεχίσει ο Ξανθιώτης σέντερ φορ: “Εύχομαι η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της, να πάρουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο και θα θέλαμε όλοι τον κόσμο δίπλα μας, στην προσπάθεια που γίνεται να επαναφέρουμε την Καβάλα εκεί που της αξίζει.

Η ομάδα είναι οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα, λειτουργούμε άκρως επαγγελματικά και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Δε βρίσκεται τυχαία εκεί που είναι ο ΑΟΚ, σταθερά πρώτος. Συνεχίζουμε με ίδια προσήλωση για το στόχο, για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο”.

πηγή: soccerpractor.blogspot.com

Διαβάστε επίσης